You are here

U sportskom centru danac će od 16.30h biti održan turnir u rukometu na kojem će pored domaćina učestvovati i RK Metković iz Hrvatske, RK Hercegovac i Berane od crnogorskih ekipa.
19.9. 19:14
0

Jauković i Malović među rukometašicama koje stipendira COK
Crnogorski olimpijski komitet i Rukometni savez Crne Gore potpisali su danas ugovor o stipendiranju 11 naših talentovanih rukometašica.
13.9. 15:08
0

Uspjeh Nikšićanki u BiH – Kadetkinje Trebjese osvojile turnir, seniorke treće
Kadetkinje rukometnog kluba “Trebjesa NOA” iz Nikšića osvojile su turnir „Djuro Hrčan“ u Gornjem Vakufu u BiH, dok je seniorska selekcija bila treća na ovom pripremnom turniru, u novootvorenoj novoj sali.
9.9. 9:21
0

Najavljene ambicije o popularizaciji rukometa u Nikšiću, edukaciji mladih i njihovo masovno uključivanje u trenažni proces rukometnog kluba Čelik potvrđene su sinoć na redovnoj skupštini kluba koja je održana u hotelu Onogošt.

8.9. 7:59
0

Rukomet kao sport sa velikom tradicijom u Nikšiću u narednom periodu kroz rukometni klub „Čelik“ dobiće novu snagu i perspektive razvoja tog sporta u Nikšiću. Velike planove i ambicije kluba afirmisaće večeras od 19h novoformirana Skupština kluba koja broji skoro 50 članova.

7.9. 16:02
0

Crna Gora, kao država koja u kontinuitetu bilježi vrhunske rezultate u rukometu, treba da se kandiduje kao suorganizator Evropskog prvenstva u rukometu za žene 2022, istaknuto je na sastanku premijera Duška Markovića i predsjednika Evropske rukometne federacije (ERF) Mihaela Viderera.

6.9. 10:12
0

Crna Gora, Slovenija i Makedonija udružene su u ideji da zajedničkim snagama organizuju Evropsko prvenstvo za rukometašice 2022. godine.

4.9. 17:10
0

Kadetkinje „RK Trebjesa NOA“ osvojile su turnir „Djuro Hrčan“, a seniorska selekcija bila je treća na ovom pripremnom turiniru u Gornjem Vakufu u BIH, u novootvorenoj novoj sali.