Deveti Bedem fest pod konceptom „Tvoj grad“ održaće se od 3. do 5. avgusta, a organizatori festivala na Facebook stranici objavili su pregled nastupa svih izvođača sa datumom i satnicama za sva tri dana.
17.7. 8:10
0

Lake fest objavio konkurs „Iz različitog ugla IV“
U sklopu umjetničkog programa, organizacija Lake festivala četvrtu godinu zaredom raspisuje konkurs na međunarodnom nivou pod nazivom "Iz različitog ugla".
10.7. 12:23
0

Van Gogh: Dođite da osjetite još jedno festivalsko iskustvo kakvo nudi Lake fest
Grupa Van Gogh nastupiće druge večeri ovogodišnjeg festivala na Krupcu, 10. avgusta.
10.7. 8:27
0

Prve noći  ovogodišnjeg Lake fest-a, između ostalih, nastupiće i pank rok sastav Ritam nereda. Oni za nastup kraj jezera obećavaju brzu i žestoku svirku.

9.7. 15:06
0

Na sinoć završenom međunarodnom plesnom turniru „Paralija Dance Open 2018“ članovi Kulturno-kreativnog centra "Akord" iz Nikšiča osvojili su šest zlatnih medalja. Naime, u svim kategorijama u kojima su se nadmetale, Nikšićanke su osvojile prvo mjesto.

8.7. 12:55
0

Trodnevna manifestacija ,,Party bus” koja je u proteklim danima izazvala veliko oduševljenje među građanima Crne Gore uspješno je završena koncertima u Podgorici.

7.7. 16:50
0

Mislimo da je ovo jedan od najznačajnijih festivala na prostorima bivše države, a evo i zašto. Svaki festival koji se ne događa u nekom od glavnih gradova zaslužuje orden. Ne zato što je teži za organizaciju ili već ne znam čega nego zato što razbija monopolističke položaje glavnih gradova. U tom kontekstu, značaj Lake Fest-a, Zaječarske Gitarijade ili, u novije vreme, Arsenal Festa, je nemnerljiv, poručili su Orthodox Celts-i povodom predstojećeg nastupa na ovogodišnjem Lake Fest-u

6.7. 12:35
0

Jedinstvena manifestacija Party bus, koja se po drugi put organizuje u tri grada Crne Gore, počela je sinoć koncertom u Plužinama.