Festival uličnih svirača - dobri duh Nikšića održan je 26. i 27. avgusta, a u okviru 33 programska sadržaja na njemu je učestvovalo više od 60 umjetnika i zabavljača iz regiona i inostranstva.
18.9. 22:01
0

Vanja Radovanović: Publika je birala za koje ćemo pjesme raditi spotove
Crnogorski kantautor Vanja Radovanović protekle nedjelje snimio je dva spota i to za numere "Igra" i "Prvi pik" sa aktuelnog albuma "Svi životi moji".
18.9. 19:31
0

Maskenbal i parole za Dan oslobođenja
Aktivi OŠ „Olga Golović“ i „Luka Simonović“ maskenbalom i parolama obilježili su Dan oslobođenja Nikšića.
17.9. 8:19
2

Naš sugrađanin, 26-godišnji Aleksandar Zoranić  primjer je da svoje snove ostvaruju oni koji vjeruju u njih, pa je tako ekranizacija njegovog trećeg singla „Nevolja“ urađena u jednoj od najmodernijih produkcija „Wave“, sa kojom rade najveće zvjezde sa prostora ex YU.

12.9. 11:19
2

Nakon 48 i po sati ležanja, troje finalista takmičenja u za najvećeg džabalebaroša petnaestogodišnja Irena Marković iz Podgorice, dvije godine stariji Vukašin Vračar iz Danilovgrada i osamnaestogodišnji Nikšićanin Veljko Bojanić su odlučili da zajedno ustanu.

12.9. 8:47
0

Ni nakon 47 sati ležanja ne nazire se ko će ponijeti titulu ovogodišnjeg džabalebaroša i osvojiti novčanu nagradu od 200 eura, jer petnaestogodišnja Irena Marković iz Podgorice, dvije godine stariji Vukašin Vračar iz Danilovgrada i osamnaestogodišnji Nikšićanin Veljko Bojanić ne namjeravaju još da ustanu.

11.9. 9:36
0

Borbu za titulu najvećeg džabaleboraša za 2017. godinu i novčanu nagradu od 200 eura, nakon prespavane noći, nastavilo je njih petoro, tri dame i dva momka – sestre Marković iz Podgorice, Irena i Mirjana, Ivana Stanković iz Beograda, Vukašin Vračar iz Podgorice i Veljko Bojanić iz Nikšića.

9.9. 17:31
0

Ovogodišnje „Takmičenje u ležanju“, koje etno selo „Montenegro“ iz Gornjih Brezana u Pivi organizuje već šestu godinu zaredom, počelo je u 10h, a titulu najvećeg džabalebaroša "juri" 10 takmičara. Najuspješniji džabalebaroš će dobiti 200 eura, dok je za drugoplasiranog obezbjeđen vikend u pomenutom etno selu, a trećeplasiranog rafting Tarom.