Od kompanije koja je prije 20 godina pokrenuta kao trgovačak i špeditersko preduzeće, firma “Knjaz” iz Nikšića godinama se razvijala i unapređivala djelatnost i poslovanje. 
22.9. 16:06
0

Otvoren Sajam ručnih radova i zdravih proizvoda
U tržnom centru Conto u Nikšiću od danas do 24. septembra posjetioci će imati priliku da se upoznaju sa proizvođačima koji na tradicionalan način, bez korišćenja savremene tehnologije, ručno izrađuju svoje proizvode.
22.9. 15:12
0

Kreće Garantni fond, obezbijediće se 25 miliona za garancije i male kredite
Država je osnovala Garantni fond i plan je da se u naredne četiri godine obezbijedi ukupno 25 miliona eura garancija. Glavni razlog formiranja Fonda je pomoć početnicima u biznisu za, prije svega, obezbjeđenje potrebnog kolaterala za uredno vraćanje kredita.
21.9. 12:04
0

Sajam ručnih radova i zdravih proizvoda organizovaće se od sjutra do 24. septembra u mini tržnom centru Domaća trgovina - Konto u Nikšiću.

21.9. 8:54
0

Klaster Agroturizam “Nikšić”  u saradnji sa IPC Tehnopolis, a kroz javni poziv Programa podsticaja razvoju klastera 2017-2020 Ministarstva ekonomije, organizovao je dvodnevnu putujuću radionicu za predstavnike diplomatskog kora, ministarstava, lokalne samouprave i medija 18. i 19. septembra.

21.9. 8:33
0

Vlada je odlučila da omogući državnim službenicima i namještenicima, koji nijesu na funkcionerskoj poziciji, dodatak na zarade za poslove na određenim radnim mjestima u iznosu do 30 odsto osnovne zarade.

20.9. 16:09
0

Ministarstvo ekonomije danas je, u saradnji sa Investiciono-razvojnim fondom (IRF), raspisalo javni poziv za učešće u programu Podrška razvoju preduzetništva radi pružanja finansijske i nefinansijske podrške svim zainteresovanim koji planiraju da počnu sopstveni biznis ili unaprijede postojeće poslovanje.

20.9. 8:07
0

Predsjednik opštine Veselin Grbović, ali i brojne druge zvanice, prisustvovale su jučerašnjem svečanom otvaranju EKO benzinske pumpe „Nikšić 1“.