Zainteresovani privrednici i kooperative mogu aplicirati od 16. maja do 16. jula 2018. godine na IPARD javni poziv za podršku preradi, saopštili su iz Ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja.
26.4. 14:32
0

Tosčelik: Radnici će dobiti dodatne otpremnine
Zbog, kako tvrde, pogrešnih informacija koje su posljednjih dana izjavljivali različiti izvori, iz Uprave Tosčelika odlučili su da daju zvanično saopštenje.
26.4. 13:08
0

FORS Montenegro uradio mobilnu aplikaciju "Programi podrške EU"
U cilju informisanja potencijalnih korisnika podrške Evropske unije, FORS Montenegro je uradio mobilnu aplikaciju sa korisnim informacijama o programima i sredstvima koji su na raspolaganju Crnoj Gori.
26.4. 11:42
0

Da šverc duvanskih proizvoda u Crnoj Gori buja i da se crno tržište po prometu izjednačilo sa legalnim, juče su i zvanično potvrdili podaci Zavoda za statitsiku Monstat, po kojim je legalni uvoz duvanskih proizvoda za period januar-mart ove godine za 59 odsto manji nego u istom periodu prošle godine.

24.4. 16:39
0

Podaci koje sam danas dobio na Skupštini su poražavajući, ne samo za fabriku nego i za Nikšić kao grad koji je nekada bio prepoznat po ovoj fabrici, i za cijelu Crnu Goru, kazao je generalni sekretar Unije slobodnih sindikata Srđa Keković, nakon održanog sastanka sa željezarcima.

24.4. 15:15
0

Ministarstvo ekonomije će za program inovativnosti malih i srednjih preduzeća ove godine opredijeliti ukupno 50 hiljada eura, saopšteno je na prezentaciji javnih poziva tog Vladinog resora u nikšićkom Tehnopolisu.

24.4. 9:18
0

Sindikat Željezare danas u 13h održaće zbor povodom nove sistematizacije kojom je 17 stalno zaposlenih radika ostalo bez posla.

23.4. 16:04
0

Novu sistematizaciju koja je napravljena u nikšićkoj Željezari Tosčelik i kojom je 17 stalno zaposlenih radnika ostalo bez posla Sindikat neće prihvatiti ni pod razno, kazao je predsjednik Sindikata Pero Kadović.