You are here

Mljekara Srna
Skuština ABA lige odlučila je u Beogradu da već ove godine startuje Druga ABA liga.
15.7. 8:03
0

Spasojević: U Megi sam mnogo napredovao
Košarkaš Mega Leksa, Radosav Spasojević, imao je veoma uspješnu sezonu u ABA ligi, Fiba Ligi šampiona i Košarkaškoj ligi Srbije.
11.7. 13:08
0

Kreće druga ABA liga
Na sjednici ABA lige u Zagrebu odlučeno je da će već na narednom zasijedanju biti donešena odluka kada će početi drugi rang regionalnog takmičenja.
4.7. 7:47
3

Od sale Sportskog centra u Nikšiću do osvajača najbolje lige u Evropi, titule najboljeg centra lige i najkorisnijeg igrača finalne serije sa Real Madridom.  

29.6. 13:41
0

Crnogorski naučni časopis „Montenegrin Journal of Sports Science and Medicine“ danas je uručio našem reprezentativcu i košarkašu španske Valensije, Bojanu Dubljeviću, Nagradu za izuzetne sportske rezultate na međunarodnom planu i promociju crnogorskog sporta i vrijednosti. 

28.6. 14:31
0

Košarkašu španske Valensije i reprezentativcu Crne Gore Bojanu Dubljeviću, sjutra u 11h na Fakultetu za sport i fizičko vaspitanje Univerziteta Crne Gore, biće uručena Nagrada za izuzetne sportske rezultate na međunarodnom planu i promociju crnogorskog sporta i vrijednosti.

22.6. 16:23
0

Naš reprezentativac Bojan Dubljević najzaslužniji je za istorijsku sezonu Valencije, u kojoj su „slijepi miševi“ osvojili šampionat Španije, pobjedom nad Real Madridom.

19.6. 17:08
0

Ostanak Pedra Martineza na klupi novog šampiona Španije Valensije zavisiće od ostanka ključnih igrača, prije svega našeg Bojana Dubljevića.