You are here

Nikšićani Nemanja Vranješ i Radoje Vujošević produžili su ugovore sa barskim Mornarom. Vranješ će narednih godinu dana nositi dres tog kluba, a Vujošević dvije.
30.6. 8:14
0

Marko Miranović imao najbolju sezonu u karijeri u Albaniji
Košarkaš Marko Miranović nakon nekoliko godina igranja u crnogorskim klubovima, pred početak prethodne sezone odlučio je da se oproba u albanskoj ligi, a nije mogao ni da nasluti da je napravio najbolji potez u karijeri kada je potpisao za KK Teutu.
28.6. 15:05
0

Sutjeska bez mjesta u Ligi šampiona
Sutjeska neće dobiti priliku u kvalifikacijama za narednu FIBA Ligu sampiona, sudeći po spisku klubova koji je juče potvrdila Svjetska košarkaška federacija.
22.6. 13:44
0

Košarkaš Nikola Pavlićević, koji se zajedno sa kolegama iz reprezentacije priprema za odlučujuće kvalifikacione mečeve za SP, blizu je postizanja dogovora sa ekipom Sutjeske o nastavku saradnje i u narednoj sezoni.

17.6. 11:08
0

Košarkaš Sakramento Kingsa Bogdan Bogdanović prethodnih dana bio je u posjeti rodnim Plužinama.

13.6. 11:11
0

Završen je drugi mandat Jelene Dubljević u Galatasaraju. Crnogorska košarkašica otisnula se u novu avanturu - od naredne sezone biće član kineskog prvoligaša Šangaj Baošan Dahua. 

13.6. 8:10
0

Ekipa nikšićkog Rolinga, iako veoma mlada i sa skromnim budžetom, uspjela je da napravi više nego dobar rezultat u konkurenciji iskusnijih timova osvojivši peto mjesto na kraju, a svakako da je tom uspjehu umnogome doprinijela Jovana Maltez, djevojka koja je već četiri godine prvi trener tima.

7.6. 9:39
0

Nikšić je bio košarkaški centar stare Jugoslavije. Klub koji je igrao pod nazivom Sutjeska i Ibon, osnovan je daleke 1948. godine. Ljubitelji košarke u Nikšiću sada ponovo uživaju u čarima magične igre pod obručima. Sutjeska je izborila plasman u ABA 2 ligu, publika se vratila u dvoranu.