You are here

Mljekara Srna
Sa 17 godina Sergej Grubač je  osjetio kako je  kada se o njemu mnogo više govori u inostranstvu nego u domovini. A u kiparskim sportskim medijima prethodnih dana je glavna tema upravo napadač APOEL-a, omladinski reprezentativac Crne Gore.
27.7. 14:46
0

Crna Gora savladala Rusiju, boriće se za peto mjesto
Crnogorski vaterpolisti pobijedili su Rusiju 9:8 u razigravaju za plasman od petog do osmog mjesta na Svjetskom prvenstvu u Budimpešti.
26.7. 15:14
0

Sjutra sa Rusijom, Gojković: Da se oporavimo i odigramo što bolje
Crnogorski vaterpolisti u nastavku Svjetskog prvenstva u Budimpešti razigravaće za plasman od 5. do 8. mjesta.
26.7. 10:09
0

Okupili su se u nedjelju i odmah otputovali u staru bazu gdje će odraditi najvažniji dio priprema košarkaška reprezentacija Crne Gore već tri dana na Zlatiboru trenira i priprema se za nastup na Evropskom prvenstvo koje počinje 31. avgusta.

25.7. 16:03
0

Reprezentativci Grčke očitali su danas lekciju iz vaterpola izabranicima Vladimira Gojkovića u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva u Mađarskoj, nanijevši im težak poraz.  

24.7. 18:07
0

Najvažniji meč na Svjetskom prvenstvu je pred crnogorskim vaterpolistima – izabranici Vladimira Gojkovića sjutra će odmjeriti snage sa Grcima nakon čega ćemo saznati hoće li “ajkule” u borbu za odličje ili plasman od petog do osmog mjesta.

24.7. 8:06
0

Crna Gora će igrati protiv Grčke u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva u Budimpešti.

23.7. 17:11
0

Selektor Bogdan Tanjević kazao je da poštuje snagu rivala crnogorske reprezentacije na Evropskom prvenstvu, ali da vjeruje svojim košarkašima.