U sali Nikšićkog pozorišta održaće se večeras, sa početkom u 20h, koncert folklornog ansambla JU „Zahumlje“ i gostiju, KUD „Njegoš“ sa Cetinja i GKUD „Alat Swisslion“ iz Trebinja.
23.9. 10:34
0

Blues Brothers Bar: Multimedijalni događaj „Summer of love“
Povodom obilježavanja 50 godina od jednog od najvećih događaja u istoriji rok muzike, Blues Brothers Bar u večeras od 20h organizuje multimedijalni događaj „Summer of love“.
22.9. 11:32
0

Nikšićko pozorište: Predstava “Sveti i prokleti”
Na sceni Nikšićkog pozorišta večeras u 20h, biće izvedena predstava “Sveti i prokleti”, inspirisana legendom o Vladimiru i Kosari, nastala po tekstu i u režiji poznatog dramskog pisca Obrada Nenezića.
21.9. 10:16
0

Dvanaesto izdanje Međunarodnog festivala gitare Nikšić 2017, biće održano od 25. do 28. septembra. Festival će, tradicionalno, u gradu pod Trebjesom okupiti vrhunske umjetnike iz zemlje i regiona, sa ciljem afirmacije i promocije sadržaja koji odgovaraju najvišim umjetničkim standardima kada je riječ o izvođaštvu na gitari.

21.9. 9:41
0

NVO „Udruženje Roma Budo Tomović“, povodom završetka projekta "Očuvanje i razvoj jezičkog identiteta kroz edukaciju romske djece i mladih o svojoj kulturi, nacionalnoj i etničkoj posebnosti'', organizuje  predstavu „Naša tradicija-naše blago!ʺ.

21.9. 8:22
0

Večeras u sali Nikšićkog pozorišta u 20h, biće održana tribina "Kultopis" čiji će gost biti Vuk Drašković, književnik i političar.

20.9. 8:43
0

Predstava „Sveti i prokleti“, inspirisana legendom o Vladimiru i Kosari, nastala u produkciji prošlogodišnjeg izdanja „Barskog ljetopisa“, po tekstu i u režiji Obrada Nenezića, na sceni Nikšićkog pozorišta će biti izvedena u petak, 22. septembra, sa početkom u 20h.

19.9. 7:56
0

Na sceni Nikšićkog pozorišta sinoć je premijerno izvedena predstava “Inspekcija” koju je po tekstu Stevana Koprivice režirao Goran Bulajić.