Za ekipu Sutjeske, koja je u ovoj sezoni bila daleko najbolji tim na prvoligaškoj sceni, a usput je uspjela oboriti i nekoliko rekorda, stiglo je još jedno priznanje.
22.5. 12:12
0

Injiges zadovoljan, slijedi provjera sa Katalonijom
Crnogorske košarkašice ulaze u završni dio desetodnevnih priprema u Podgorici. Selektor Roberto Injiges zadovoljan je onim što su djevojke prikazale u dvorani kompleksa Verde, a prava provjera uslijediće u Đironi na meču protiv reprezentacije Katalonije.
22.5. 8:25
0

Budućnost preko Levalee do novog trofeja u Kupu Crne Gore
Drugo mjesto u šampionatu i finalista Kupa. „Kanarinke“ su najbolji rukometni tim Crne Gore iza neprikosnovene Budućnosti, četvrtfinaliste ovogodišnje Lige šampiona. To je ukratko učinak izabranica Dragana Đurđevca, u najuspješnijoj sezoni od osnivanja RK Levalea 2010.
22.5. 8:17
0

Još jedan nastup na međunarodnom turniru takmičari Fokusa završili su sa uspjehom.

21.5. 23:07
0

Košarkaši Budućnost Volija i Mornara igraće u finalu prvenstva Crne Gore.

21.5. 11:29
0

Slađana Perunović i Miloš Dragović prvaci su Crne Gore u planinskom trčanju. Naši najbolji dugoprugaši dominirali su na sedmom otvorenom prvenstvu Crne Gore u planinskom trčanju, koje je pod pokroviteljstvom Atletskog saveza, u tehničkoj organizaciji AK Nikšić, održano u selu Kruševice.

21.5. 11:21
1

Još jednom je Međunarodni rukometni turnir u organizaciji nikšićke Levalee 2010 pokazao zašto je jedno od najboljih regionalnih takmičenja za mlađe uzrasne kategorije.

21.5. 10:48
0

Omladinci Sutjeske slavili su na svom terenu sa ubjedljivih 6:1 protiv Grblja u utakmici 12. kola drugog dijela sezone prvenstva Crne Gore.