You are here

I pored dobre igre ekipa Sutjeske je poražena i u revanšu od mnogo iskusnije ekipe Astane u drugoj utakmici 1. kola kvalifikacija za Ligu šampiona.
18.7. 8:13
0

Kvalifikacije za LŠ: Sutjeska juri minus protiv Astane
Šampion Crne Gore večeras igra prvu zvaničnu utakmicu pred svojim navijačima. Fudbaleri Sutjeske će u revanš meču 1. kola kvalifikacija za Ligu šampiona juriti minus od jednog gola protiv ekipe Astane.
17.7. 19:06
0

Rakojević: Rezultat iz prve utakmice daje za pravo da se nadamo, vjerujem u svoj tim
Rezultat koji smo tamo napravili daje za pravo da možemo da se nadamo, kazao je na presu uoči revanša protiv Astane u 1. kolu kvalifikacija za Ligu šampiuona, trener Sutjeske Nikola Rakojević.
17.7. 10:21
0

Ljubitelji fudbala u Nikšiću i Crnoj Gori sa nestrpljenjem očekuju srijedu i revanš meč kvalifikacija za Ligu šampiona u kome će Sutjeska pokušati da napravi veliko iznenađenje i eliminiše Astanu iz Kazahstana.

17.7. 8:12
0

U vremenu kada se sve manji broj dječaka igra lopte iza zgrade ili u dvorištu, i kada otuđivanje postaje svakodnevnica i za naše najmlađe sugrađane, škola fudbala “Vembli” pored učenja djece najosnovnijim fudbalskim vještinama, ima funkciju i zbližavanja vršnjaka, koja nastoji da svoje članove nauči i ostalim vrijednostima.

16.7. 16:11
0

Ulaznice za drugu utakmicu 1. kola kvalifikacija za Ligu šampiona između Sutjeske i Astane od danas se nalaze u prodaji.

16.7. 14:56
0

Sutjeska je doživjela minimalan poraz u Kazahstanu, ali je sačuvala nadu da u revanšu može napraviti iznenađenje i izboriti prolaz u narednu rundu kvalifikacija za Ligu šampiona.

14.7. 8:54
0

Jedan od najboljih igrača Sutjeske Stefan Denković, odradio je juče sa ekipom svoj prvi trening u novoj sezoni.