You are here

Predsjednik i generalni sekretar Fudbalskog saveza Dejan Savićević i Momir Đurđevac, čestitali su Fudbalskom klubu Sutjeska osvajanje titule.
24.4. 8:26
0

Marković: Da sam ja režirao ne bih ovako, za teren me ne pitaj
Jedan od rođenih Nikšićana u taboru novog šampiona Crne Gore je i Božo Marković. Sigurno da je sa posebnim emocijama doživio osvajanje titule, koju je, kako i sam kaže, odavno sanjao.
23.4. 15:10
0

Čelik od Lovćena ispraćen “petardom”
Još jedan težak poraz za fudbalere Čelika u ovoj sezoni. U utakmici 27. kola nikšićki drugoligaš je u gostima protiv Lovćena savladan sa 5:0.
23.4. 14:39
0

Omladinci Sutjeske bili su itekako golgeterski raspoloženi na gostovanju u Tuzima, gdje su sa 6:0 savladali domaći Dečić u utakmici 8. kola proljećnog dijela sezone.

22.4. 21:49
0

Sutjeska je tek sedma ekipa u Evropi koja je osigurala titulu nacionalnog prvaka, u ligama koje se igraju po kalendaru jesen-proljeće.

22.4. 8:33
0

Veliki rad i trud uprave, stručnog štaba i igrača Sutjeske u ovoj sezoni nagrađen je na najbolji mogući način. Nikšićki prvoligaš je na superioran način došao do titule prvaka države, koju je ovjerio šest kola prije kraja, što se u crnogorskom fudbalu dešava po prvi put.

21.4. 18:55
2

Fudbaleri Sutjeske su danas u Danilovgradu savladali ekipu Iskre rezultatom 0:1 u utakmici 30. kola i tako potvrdili da su najbolja ekipa na domaćoj fudbalskoj sceni. Odmah nakon završetka utakmice na stadionu braće Velašević, igrači i stručni štab su krenuli sa šampionskim slavljem.

21.4. 18:21
0

Sutjeska je novi šampion Crne Gore! "Plavi" su danas u utakmici 30. kola Prve Telekom lige u gostima savladali domaćina Iskru rezultatom 0:1 i tako napravili nedostižnu bodovnu razliku, pa šampionsko slavlje u Nikšiću već može da počne.