You are here

Školica sporta “Talenat“, koja postoji osam godina, tradicionalno, već šestu godinu za redom organizovala je školu skijanja u januaru mjesecu, pa su tako i na početku 2018. godine dvije grupe mališana prošle osnovne tehnike ovoga sporta.
17.1. 9:37
1

Bez predaje: Zoranova svakodnevna borba sa MS-om
Osamdesetih godina prošlog vijeka Zoran Vujičić je bio odličan student treće godine Mašinskog fakulteta u Beogradu. Nezadovoljan životom tražio je neko novo iskustvo. Nakon šetnje Knez Mihajlovom došao je u bioskop Jadran gdje je gledao film "Razjareni bik" - istinitu priča o bivšem bokserskom šampionu Džejkom La Motom (Jack La Motta). Tada je znao da će to biti njegov put.
15.1. 14:34
0

Samobor: Zlato za Malovića na Croatia open-u!
Na juče završenom takmičenju „Croatia open“ koje je održano u hrvatskom Samoboru, a koje slovi za jedan od najačih turnira u Evropi, član nikšićkog karate kluba „Onogošt“, Nikola Malović, osvojio je prvo mjesto.
15.1. 8:02
0

Bila je 2009. godina i Kristijan Bojić imao je četiri godine kada ga je otac Brajan odveo da gleda karting trke.

14.1. 19:35
0

Stipendisti Međunarodnog olimpijskog komiteta, Danilo Pantić i Nikola Gardašević spremni su za novu sezonu. Crnogorski džudo reprezentativci završili su visinske bazične pripreme bez povreda i sada treniraju džudo pod nadzorom nacionalnog trenera Georgija Petrova u Nikšiću.

13.1. 8:02
0

Takmičari “Akademika” u toku 2017. godine osvojili su 324 medalje, od čega 145 zlatnih, 73 srebrne i 106 bronzanih i tako postigli odličan uspjeh u godini za nama, navodi se u saopštenju ovog kluba nakon 35. redovne sjednice Skupštine “Akademika”.

10.1. 14:42
0

Dekan Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje Univerziteta Crne Gore, dr Stevo Popović, uručio je danas pokrajinskom sekretaru za visoko obrazovanje i naučnoistraživačku djelatnost Vojvodine, prof. dr Zoranu Miloševiću, nagradu Udruženja sportskih novinara Crne Gore - Zlatnu plaketu za međunarodni doprinos regionalnom povezivanju u sportskim naukama. 

8.1. 9:16
1

Nikšićki sport bio je veoma bogat sadržajem u svih 12 mjeseci godine za nama.