You are here

Najbolji crnogorski džudista Srđan Mrvaljević kaže da će na predstojećem Evropskom prvenstvu probati da se u paklenoj konkurenciji umiješa u borbu za medalje.
23.4. 16:50
0

Na Fakultetu za sport počeo projekat „EPA – SIYP“
Crnogorska sportska akademija (CSA) u saradnji sa nikšićkim Fakultetom za sport i fizičko vaspitanje otpočela je sa realizacijom projekta „EPA – SIYP“ kako bi utvrdili efekte tjelesnog vježbanja na inkluziju mladih.
23.4. 13:45
0

Sarajevo: Džudistima Trebjese 25 medalja, Nataša Jeftić najbolja kadetkinja
Na 26. međunarodnom džudo turniru "KUP Vinko Šamarlić", održanom u subotu u Sarajevu, takmičari Trebjese ostvarili su zapažen uspjeh, nakon što su osvojili ukupno 25 medalja i bili na kraju drugi u ekipnoj konkurenciji.
22.4. 0:27
0

Crnogorska džudo reprezentativka, Ivana Nikolić kao petoplsirana završila je nastup na Evropskom kupu za kadete češkim Teplicama.

21.4. 16:18
0

Lijepo vrijeme danas su iskoristili članovi SRK "Nikšić" da na Krupcu zvanično održe prvi ovogodišnji trening uoči predstojeće takmičarske eszone. 

20.4. 12:46
0

Sportsko-rekreativno društvo (SRD) Specijalna olimpijada Nikšić danas je, u sklopu svojih aktivnosti, organizovala lokalno takmičenje u fudbalu.

19.4. 12:06
0

Na jezerima Krupac, Slano i Liverovići, ovih dana će biti izvršeno poribljavanje, tako da će to biti po prvi put u zadnjih deset godina da se sva tri jezera poribe u jednoj sezoni, kazao je predsjednik Skupštine SRK Nikšić, Miladin Goranović na današnjoj konferenciji koja je organizovana u prostorijama ovog kluba.

17.4. 12:06
0

Biciklistički savez, Crnogorski savez auto moto sportskih klubova, Savate savez i Sambo savez Crne Gore više neće moći da računaju na novac Ministarstva sporta koje ih je izbrisalo iz svog registra jer ne ispunjavaju odredbe Zakona o sportu.