Ministar zdravlja, Kenan Hrapović, pozvao je građane da prijave sve doktore koji ih upućuju da obave preglede u privatnim ustanovama u kojima rade, poručujući da će spriječiti takve pojave i sankcionisati one koji se time bave.
27.6. 22:18
0

Da li je krompir zdrava hrana?
Da, običan pečeni krompir je zdrava hrana, naročito kad se jede sa ljuskom, bogatom vlaknima.
27.6. 19:27
0

Centar za autizam gradiće uz Dječju bolnicu
Budući centar za autizam biće izgrađen pored Instituta za bolesti djece, u kompleksu Kliničkog centra Crne Gore, definisano je Strategijom za rješavanje problema djece sa poremećajima iz autističkog spektra.
26.6. 21:11
0

Problematična koža zahtijeva posebnu njegu lica, a sledeće stvari nisu preporučljive.

25.6. 21:14
0

Ukoliko vas muče grčevi i osjećate bolove u mišićima, naročito poslije vežbanja, pomoć potražite u prirodnom soku od višanja.

24.6. 21:57
0

Besprekorno održavate oralnu higijenu, pazite šta jedete i opet vas muči neprijatan zadah? Isprobajte ove četiri namirnice - sigurno ih već imate u kući, a niste ni znali da mogu da vam pomognu.

23.6. 22:02
0

Ove bijele fleke nastaju usled gljivičnog oboljenja kože koje se medicinski naziva „tinea versicolor“.

21.6. 21:05
0

Dekstroza pruža brzo zadovoljstvo za one koje pogađa poslijepodnevni umor, trenutno im osiguravajući šećer koji povećava količinu energije i pomaže koncentraciji, ali stručnjaci upozoravaju da je taj efekt varljiv i kao zamjenu preporučuju banane.