Na večeras održanoj sjednici Opštinskog odbora DPS-a u Nikšiću, Ivan Mitrović, odbornik te partije u lokalnom parlamentu i direktor Centra za socijalni rad za Opštine Nikšić, Šavnik i Plužine, jednoglasno je izabran za predsjednika nikšićkog odbora DPS-a.
6.11. 15:47
0

UCG: Zbog rekonstrukcije Doma revolucije bez posla ostaje 50 Nikšićana
Dom revolucije u Nikšiću pored 16 tragično nastradalih sugrađana u njegovim katakombama, jednog srušenog velelepnog objekta gdje se nalazila osnovna škola i predivan park i sportsko igralište, kao i desetine miliona maraka potrošenih sredstava iz samodoprinosa naših sugrađana za njegovu izgradnju, veoma brzo će uzeti još jedan danak, odnosno žrtvu svoje pogubne izgradnje, navode iz OO Ujedinjene Crne Gore.
2.11. 14:52
0

Vučurović: Ministarstvo ignoriše uspjehe Ratka Draškovića, jer je Srbin i opozicionar
Progon političkih neistomišljenika u CG odvija se na svim nivoima, u svim branšama, od kulture, prosvete, do zdravstva i sporta, smatra Jovan Vučurović, član predsjedništva NSD i poslanik DF-a.
2.11. 14:41
0

Nedavno obilježavanje jubilarnih 70 godina postojanja Filozofskog fakulteta u Nikšiću je do nevjerovatnih krajnosti objelodanilo svo licemjerje nikšićke opštinske vlasti na čelu sa predsjednikom Opštine Veselinom Grbovićem, kazala je članica nikšićkog odbora Građanskog pokreta URA Jelena Vuletić.

31.10. 14:48
0

Crnogorska je juče konstituisala Inicijativni odbor za opštinu Nikšić za čijeg koordinatora je izabran mladi pravnik Dražen Tadić.

30.10. 13:04
0

Povodom nedavnog događaja na mjestu Krstovače - protesta upozorenja u okviru kojeg je na jedan čas grupa mještana Župe, u organizacji Savjeta MZ, obustavila prolaz kamiona koji prevoze rudu boksita, oglasio se predsjednik DPS-a Župa Nikšićka Tomo Knežević.

23.10. 20:39
0

Predsjednik mjesne zajednice Župa Dragoljub Radulović izabran je za predsjednika Opštinskog odbora Nikšić Građanskog pokreta URA.

23.10. 17:16
0

Demokratska Crna Gora i njen opštinski odbor u Nikšiću u potpunosti podržavaju mještane Župe da se blokadom glavne  saobraćajnice i blokadom odvoženja rude izbore za elementarne uslove dostojne života u 21. vijeku, navode iz OO Demokrata.