Demokratska Crna Gora reagovala je na današnje saopštenje DPS-a u kojem se navodi da je nikšićki odbor te partije podnio prigovore Savjetu RTCG i Agenciji za elektronske medije, koji se odnose na prilog prikazan povodom svečanosti obilježavanja Dana Opštine, emitovan 18.09.2017. u informativnoj emisiji Dnevnik 2.
21.9. 15:13
0

DPS Nikšić podnio prigovore Savjetu RTCG i Agenciji za elektronske medije
Povodom svečanosti obilježavanja Dana Opštine, programski sadržaj na RTCG presijecan je izjavama predstavnika Demokratske Crne Gore, političke partije koja nema predstavnika u lokalnom parlamentu, i tome nisu ispoštovali Pravilnikom o programskom standardima u elektronskim medijima, saopštili su iz OO DPS-a Nikšić.
19.9. 18:43
0

Burić: Demokrate da ne bježe od svog identiteta
Funkcioneri Demokrata Velizar Kaluđerović i Neven Gošović teško da su rođeni sredinom devedesetih godina, već su bili čelnici stranke koja je bila Miloševićeva filijala u Crnoj Gori, one iste koja je bila političko krilo zloglasnog Sedmog bataljona i upravo one koja je prizivala bombe i u Crnoj Gori, tvrdeći da "nijesmo ni mi gubavi", kazao je Marko Burić iz nikšićkog odbora Demokratske partije socijalista.
19.9. 14:39
0

Taman kad se javnost odmorila od nemuštih pisanija DPS potrčka, uslijedilo je novo saopštenje. I zaista je veliko zadovoljstvo dočekati na volej ničim utemeljene Burićeve stavove, saopštio je Nemanja Vuković, potpredsjednik OO Demokrata Nikšić.

19.9. 14:02
0

Povodom 18. septembra, Dana oslobođenja Nikšića, odbor pokreta URA u Nikšiću je u obavezi da, pored čestitke svim građanima, kaže ono što je istina a to je da nema Nikšić šta da proslavlja a nema ni čemu da se nada sve dok su na vlasti oni koji su se fotelja domogli na jednopatijskim izborima, ističu u ovom Opštinskom odboru.

18.9. 20:45
0

U Demokratskoj Crnoj Gori su ljubomorni na postignuća vlasti u Nikšiću, jer tamo gdje Demokrate vladaju nema rezultata, ocijenjeno je iz Demokratske partije socijalista (DPS).

18.9. 12:36
2

Na svečanoj sjednici Skupštine opštine predsjednik Veselin Grbović čestitao je sugrađanima praznik grada, podsjećajući da je na današnji dan 1944. godine Nikšić oslobođen od fašističkog okupatora, ali i istakao da će godina između dva septembra ostati upamćena po mnogo čemu.

18.9. 11:45
1

Nikšić dočekuje sedamdesettreću godišnjicu oslobođenja od fašizma nalazeći se pred potpunim ekonomskim, socijalnim i demografskim sunovratom, saopštio je na današnjoj pres konferenciji potpredsjednik Demokratske Crne Gore Momo Koprivica.