Park prirode (PP) "Piva" trogodišnjicu postojanja obilježio je redizajniranim sajtom, jednim od najnaprednijih sajtova u Crnoj Gori, kako je rečeno na konferenciji za novinare.
26.4. 15:18
0

Pivarci prikupili 40 jedinica krvi
Klub dobrovoljnih davalaca krvi Pivare „Trebjesa“ organizovao je danas tradicionalnu proljećnu akciju davanja krvi, u kojoj je u Centru za transfuziju Opšte bolnice Nikšić prikupljeno 40 jedinica krvi.
26.4. 15:12
0

Radionice kreativnog pisanja na engleskom jeziku sjutra i preksjutra
Nastavljajući saradnju sa Angelom J. Kecojević, Fondacija Marija Kotri organizuje „Imagination...“ - radionice kreativnog pisanja na engleskom jeziku.
26.4. 12:29
0

Zamućena boksitna voda iz rudokopa crvenih boksita - Biočki stan se i nakon mjesec i više odliva preko potoka Mačak u Gračanicu, Liverovićko jezero i dalje u  Zetu. Nije ovo jedini slučaj kada je rijeka Gračanica glavni recepijent otpadnih voda Rudnika Boksita, zato što ne postoje adekvatni taložnici koji bi spriječili odlivanje mulja, već je ovo poslednji u nizu ekoloških incidenata ovog tipa. Zapravo, Rudnik Boksita je praktično i jedini izvor zagađenja Gračanice na ovim prostorima, smatraju u Društvu mladih ekologa Nikšić.

26.4. 9:07
0

U Crnoj Gori jutros se saobraća po suvim putevima i uglavnom uz dobru vidljivost, saopštili su iz Auto-moto saveza Crne Gore.

26.4. 8:15
0

CEDIS nastavlja da eksploatiše Zakon o energetici koji toj komapniji daje odriješene ruke kada treba utvrditi neovlašćenu potrošnju struje. Još jedan slučaj navodne krađe dolazi upravo iz Nikšića gdje su iz te kompanije optužili sedamdesetjednogodišnju Nikšićanku Senku Grozdanić iz Straševine, da krade struju, zatim je isključili sa mreže, a uključenje struje uslovili potpisivanjem ugovora kojim treba da prizna da je lopov.

25.4. 22:52
1

Nikšićanin Željko Jovanović (35) uhapšen je zbog sumnje da je pucao u sugrađanina Pavla Zečevića (32).

25.4. 18:22
0

Nikšićanin Pavle Zečević (32), vođa navijačke grupe "Crnogorci Jug", ranjen je danas oko 16 časova kada je u tom gradu na njega pucala osoba čiji identitet policija jos uvijek ne želi da otkrije