Borac i slobodar, Ljubo Čupić, koji je među brojnima strjeljan zbog antifašizma, sigurno nije bio jedini koji je bez straha izašao na crtu za metak. Herosjtvo i junaštvo krasilo je mnoge njegove drugove borce. 
20.1. 8:10
0

AMSCG: Oprez zbog mokrih i klizavih puteva
U Crnoj Gori danas se saobraća po mokrim i klizavim putevima, a na sjeveru ima snijega i poledice.
19.1. 14:34
0

Društvo mladih ekologa Nikšić obilježilo 25 godina postojanja
NVO „Društvo mladih ekologa Nikšić“ juče je obilježila 25 godina postojanja i tom prilikom prezentovala retrospektivu projekta „Promocija i valorizacija nedovoljno iskorišćenih ekoturističkih potencijala Nikšića“ .
19.1. 9:11
0

Nakon tri Dnevna boravka za stare, Gradskog vešeraja i Pomoći u kući, Nikšić je dobio i Savjetovalište za brak i porodicu i Dnevni boravak 27 plus.

19.1. 8:26
0

U nikšićkoj Željezari u utorak, 16. januara oko 23h eksplodirala je mina koja se nalazila u peći sa otpadnim željezom čije je topljenje bilo počelo. U toku eksplozije u pogonu je bilo dvadesetak radnika, a srećom, niko nije povrijeđen.

19.1. 8:04
0

U Crnoj Gori je prohodnost puteva dobra, a intezitet saobraćaja umjeren van gradskih sredina.

18.1. 15:01
1

Nezgoda koja se prije dva dana desila na pružnom prelazu na Malom mostu u naselju Kličevo, kada je mladić prošao sa lakšim povredama, otvorila je pitanje bezbjednosti učesnika u saobraćaju, budući da na konkretnom mjestu ne postoje zaštitni branici.

18.1. 13:30
0

Konkretni rezultati Ribolovačke službe SRK Nikšić, koja u cilju suzbijanja krivolova sprovodi akciju “Stop krivolovu“, vidljivi su već u prvom mjesecu ove godine.