Autor: onogost.me
Foto: Arhiva
10:40
30.7.2019.

Lake fest: Kamp upotpunjen dječijim kutkom

U sklopu ovogodišnjeg Lake festa, kao i prethodnih godina, biće organizovan prostor za kamp u topolama. Ipak, organizatori su osmislili jednu novinu za najmlađe u kampu.


„Zbog velikog interesovanja i upita naših posjetilaca, koji na Lake fest dolaze porodično sa djecom, od ove godine je kamperski prostor obogaćen kutkom za najmlađe. Na kamperskom prostoru svakog dana uz razne animatorske aktivnosti, najmlađa publika Lake festa će imati mogućnost da uživa na ovogodišnjem festivalu u različitim igrama i edukativnim radionicama“, naveli su iz organizacije.

Edukativne igre i radionice na temu reciklaže će biti namjenjene djeci predškolskog uzrasta, kao i mlađim osnovcima do 9 godina.

Boravak u kampu je besplatan, uz izuzetak plaćanja boravišne takse koja iznosi 0,60 eura.

Podsjetimo, ovogodišnje izdanje najećeg crnogorskog rock festivala održaće se od 8. do 10. avgusta na Krupačkom jezeru u Nikšiću.

Cijene ulaznica su ostale nepromijenjene i one iznose 10 eura za jedno veče i trodnevna ulaznica 25 eura, dok je ulaz za djecu mlađu od 12 godina besplatan.

U Crnoj Gori ulaznice se mogu kupiti u Podgorici u Montenegro caffe pabu i Nikšiću u Nk pabu, dok se u regionu ulaznice mogu pronaći na online platformama i to:

Srbija – Tickets. rs  https://www.entrio.hr/event/lake-fest-2019-6642?fbclid=IwAR1RXfatXNStz4qU-KekFhMVR_0WowvAulGS-1djtu-...

Hrvatska – Entrio.hr https://www.entrio.hr/event/lake-fest-2019-6642?fbclid=IwAR1RXfatXNStz4qU-KekFhMVR_0WowvAulGS-1djtu-...

Bosnia i Hercegovina – Kupikartu.ba  https://www.kupikartu.ba/karte/event/4479/lake-fest?fbclid=IwAR1BRbEdcs7QKdt1giKcrWkQe9C9hPpqdlyZLTP...

Za pratioce Facebook i Instagram stranica, Lake fest organizuje nagradnu igru u kojoj pratioci šalju fotografije sa ranijih izdanja festivala i imaju mogućnost da osvoje trodnevne ulaznice za sebe i prijatelja.

Na festivalskom prostoru i ove godine svi posjetioci će imati mogućnost da na licu mjesta sami kreiraju izgled majice Lake fest 2019.

U saradnji sa Pivarom “Trebjesa” i ove godine će biti organizovan prevoz autobusom Krupac – Podgorica, Nikšić – Krupac, Krupac – Nikšić.

Cijene pića i hrane, kako dodaju organizatori, biće na nivou prošlogodišnjih.

Generalni sponzori festivala su Elektroprivreda Crne Gore, Pivara “Trebjesa” Nikšić, Opština Nikšić i Nacionalna turistička organizacija.

 

Ostale vijesti iz kategorije