You are here

Ostali sportovi
07:54
18.4.2021.

Na međunarodnom šahovskom Memorijlnom turniru "Vladimir Bato Kontić" juče su odigrane partije drugog kola, nakon kojeg je samo Ajdin Sulejmanli zadržao maksimalan učinak.

 • 08:18
  17.4.2021.

  Međunarodni velemajstorski turnir u šahu, Memorijal "Vladimir Bato Kontić", otpočeo je juče u Hotelu "Onogošt" nakon obraćanja Vladimira Kontića, Bora Miljanića i Jovana Milovića predsjednika ŠSCG.

 • 07:48
  16.4.2021.

  Memorijalni šahovski turnir "Vladimir Bato Kontić" biće održan u Nikšiću u Hotelu "Onogošt" od petka 16. aprila zaključno sa četvrtkom, 22. aprilom, saopšteno je iz Šahovskog saveza Crne Gore. 

 • 14:29
  12.4.2021.

  Crnogorska atletičarka Slađana Pejović obratila se javnosti nakon što je dobila podršku od Ministarstva kulture, prosvjete nauke i sporta zbog problema koje je iznijela prije par dana u javnosti.

 • 12:47
  12.4.2021.

  Nakon prošlonedjeljnog saopštenja za medije u kome je proslavljena crnogorska atletičarka Slađana Pejović (Atletski klub „Nikšić“) obavijestila sportsku javnost o zdravstvenim razlozima svog izostanka sa državnog prvenstva u Baru, a potom i ličnog obraćanja ministarki Vesni Bratić, nadležno Ministarstvo je odmah reagovalo odlukom da pozove na prijem i pruži punu materijalnu i moralnu podršku našoj uglednoj sportistkinji, saopšteno je iz tog resora.

 • 11:48
  12.4.2021.

  Nedavno je u Župi osnovan Sportsko-ribolovni klub "Župa Nikšićka'' čiji su osnovni ciljevi zaštita voda u Župi, kao i promocija ribolova među mladima. 

 • 19:18
  8.4.2021.

  Poznata crnogorska atletičarka Slađana Pejović, koja se sprema da treći put bude učesnik Olimpijskih igara, neočekivano je ušla u probleme. Pejović je već desetak dana van trenažnog procesa, a umjesto planova da po ko zna koji put u karijeri dođe do pobjede u određenoj trci, sada brine druge brige. Slađana ima zdravstvene probleme, zbog čega će i njeno liječenje zahtijevati određen iznos, koji sada u periodu krize ne može sama da priušti.