Politika
15:30
15.1.2021.

Članstvo Crne Gore u Evropskoj uniji (EU) podržava skoro 75 odsto građana, što je veliki porast u odnosu na decembar 2019. godine kada je taj procenat iznosio oko 66 odsto, pokazalo je istraživanje koje je za potrebe Delegacije Eu u Podgorici uradila agencija De Fakto.

 • 14:34
  15.1.2021.

  Svjesni činjenice da im se u martu bliži izborni poraz i da će otići u političku istoriju, DPS pokušava na najgori način da oteža posao novoj, budućoj, boljoj lokalnoj vlasti i sve to na teret građana opštine Nikšić. Svakodnevno nam se javljaju sugrađani koji, nezadovoljni konkursom u Domu za stare, pokušavaju da nađu zaštitu od partijskog zapošljavanja, nepotizma i neprofesionalnosti dr Bulatovića koji je direktor Doma za stare, kazao je na današnjoj konferenciji za medije član nikšićkog odbora Građanskog pokreta URA Mirko Pavićević.

 • 10:19
  15.1.2021.

  U susretu lolanim izborima u Nikšiću formiran je politički pokret "Za život Nikšića". 

 • 13:02
  13.1.2021.

  Najave raspodjele starješinskih i visokorukovodnih pozicija suprotne su ranije najavljivanom otvaranju uprave, ohrabrivanju najboljih da dobiju posao i profesionalizaciji državne uprave, ocijenili su predstavnici Instituta alternativa.

 • 08:05
  13.1.2021.

  Stranke vladajuće koalicije postigle su dogovor o raspodjeli funkcija "po dubini", po kojem je strankama iz nekadašnje koalicije "Za budućnost Crne Gore" pripalo dvije trećine rukovodećih mjesta, dok su ostatak na prioritetnoj osnovi shodno osvojenim mandatima podijelile koalicije "Mir je naša nacija" i "Crno na bijelo", piše Pobjeda.

 • 16:29
  12.1.2021.

  Svi članovi nove Vlade podnijeli su u zakonskom roku Agenciji za sprječavanje korupcije izvještaje o imovini. 

 • 12:23
  12.1.2021.

  Nikšić, grad piva i čelika je stara, nadaleko poznata sintagma, kojom je ovaj grad dugi niz godina karakterisan kao jak industrijski centar i privredni potencijal naše države. Pivo je već odavno privatizacijom prešlo u inostrane ruke. Ovaj brend je samo utopljen u moru drugih zvučnih imena, saopštio je Bojan Milović, član GO Demos-a I član OO DEMOS-a u Nikšiću.