Autor: onogost.me
Foto: ŽRK Budućnost
16:29
2.2.2018.

Đurđina Malović napušta Budućnost

Đurđina Malović na kraju sezone napušta Budućnost, pošto je dogovorila saradnju sa FTC-om.


Talentovani desni bek, poslije serije povreda uhvatila je ritam, ustalila se i tek što je napravila prvi, značajniji zamah, odlučila je da promijeni boje kluba.

Drugi mađarski klub po kvalitetu prigrabio je crnogorsku reprezentativku, a u novoj ekipi konkurenciju će imati u holandskoj reprezentativki Van Der Hejden.

Mađarski vicešampion prošle sedmice ugostio je Budućnost na startu glavne faze Lige šampiona, kada je slavio 34:26. Ambicije u ovoj sezoni su velike, plasman na F4.

Marija Jovanović nastupa za FTC, ali na kraju sezone završava sa aktivnim igranjem rukometa.

 

Izvor: Arena

Ostale vijesti iz kategorije

 • 19:33
  25.5.2020.

  Čini mi se da nijesam svjesna da je u petak bio kraj. Sinoć razmišljam kad je sljedeći trening. Ovih dana sam vraćala slike na prve treninge kod Maje Savić u mlađim kategorijama, kazala je za Pobjedu Đurđina Jauković koja je zvanično od prije dva dana članica francuskog Bresta.

 • 12:06
  13.5.2020.

  Igrala je za ŽRK Danilovgrad, ŽRK Budućnost, Ferencvaroš i Budimpeštu, a sada je napravila novi korak u karijeri – 24-godišnja rukometašica Đurđina Malović je nova članica poljskog Lublina.

 • 08:04
  13.5.2020.

  Poštujući preporuke NKT-a, sve kategorije Rukometnog kluba Levalea krenule su prije par dana sa zajedničkim radom.

 • 08:00
  10.5.2020.

  Rukometni trener Branko Dumnić nastaviće karijeru u Italiji, nakon što je dogovorio saradnju sa Rukometnim klubom Siena, koji je u ovoj sezoni igrao finale nacionalnog Kupa i bio peti na tabeli u trenutku prekida prvenstva.