Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

SD: Predanim radom i zalaganjem Nikšiću moramo vratiti staru slavu

ristokovacevic
SD
  • Autor onogost.me
  • 18.09.2018. u 12:37

Risto Kovačević, predsjednik OO OSD Nikšić, u svoje lično i u ime Socijaldemokrata, čestitao je svojim sugrađanima Dan opštine.

“Oduvijek smatram privilegijom činjenicu da sam rođen i da živim u mom Nikšiću. Gradu koji je kroz istoriju iznjedrio najuglednije Crnogorke i Crnogorce, gradu koji je opredjeljivao društvene tokove u našoj Crnoj Gori, gradu široko poznatom i van naših granica po svemu onome što ima da ponudi. Danas je to grad odvažnih i časnih ljudi, ali neiskorišćenih potencijala. Grad koji, iako posljednjih godina značajno napreduje, može mnogo više. Grad kojem, našim predanim radom i zalaganjem, moramo vratiti staru slavu”, naveo je on.

Kako je podsjetio, 18. septembra prije 74 godine borci VI Crnogorske i II Dalmatinske brigade darovali su Nikšiću slobodu i početak ubrzanog razvoja našeg grada.

“Neka ovaj 18. septembar, Dan opštine Nikšić, bude početak još bržeg i snažnijeg razvoja evropskog Nikšića, pokretača svih bitnih procesa u Crnoj Gori!”, poručio je on.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Premijer Milojko Spajić odgovaraće sjutra u Skupštini na pitanja predstavnika poslaničkih klubova, na posebnoj sjednici posvećenoj premijerskom satu.
Primjer Dragove Luke, gdje stanovnici revnosno mapiraju probleme, ali odgovor nadležnih uporno izostaje, najbolje svjedoči koliko je lokalna uprava u Nikšiću nesposobna i neznavena, kazao je Rajko Perović, odbornik Evropskog tima za Nikšić.