Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

DPS Nikšić: Država pokazala snagu da osujeti svaki vandalski čin

dps_niksic
Ilustracija
  • Autor onogost.me
  • 25.06.2020. u 11:39

Opštinski odbor (OO) DPS-a ocijenio je da je sinoć u Nikšiću pokušan udar na državne i lokalne institucije, a u režiji opozicionih partija i njima bliskih kriminalnih grupa.

“Država Crna Gora, još jednom je pokazala snagu i odlučnu namjeru da se svaki vandalski čin osujeti. Sigurno je sada da ne postoji nijedan slobodoumni i zdravomisleći Nikšićanin, koji nije vidio šta je pozadina svih agresivnih ataka. Više od pola godine država se suprotstavlja onima koji hoće da uruše njene institucije, nasilno dođu na vlast i utru sve što je crnogorsko. Ako nekom nije bilo jasno do juče, a od juče sigurno jeste, da ko god podržava dešavanja u Budvi i njihove replike u ostalim gradovima, podržava nasilje, vandalizam i bespravni poredak”, piše u saopštenju OO DPS-a Nikšić. 

Iz ove partije poručuju da vjeruju u državu Crnu Goru, njene institucije i adekvatan odgovor na sve nasrtaje na Ustav, zakone i integritet svakog pojedinca. 
 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Premijer Milojko Spajić odgovaraće sjutra u Skupštini na pitanja predstavnika poslaničkih klubova, na posebnoj sjednici posvećenoj premijerskom satu.
Primjer Dragove Luke, gdje stanovnici revnosno mapiraju probleme, ali odgovor nadležnih uporno izostaje, najbolje svjedoči koliko je lokalna uprava u Nikšiću nesposobna i neznavena, kazao je Rajko Perović, odbornik Evropskog tima za Nikšić.