Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Odbojkaši Volej stara na teškom gostovanju u Podgorici

23283391_10155014932732727_1117549257_n
privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 25.11.2017. u 07:21

Ekipa Volej stara igraće večeras u Podgorici utakmicu 6. kola Prve lige za odbojkaše protiv Budućnosti Capital Plaze, dok će odbojkaši Sutjeske ovog vikenda odmarati.

Ekipa Vladimira Đokića do sada ima jedan trijumf, koji su upisali protiv gradskog rivala, au tri meča poraženi, dok su Podgoričani uspjeli da slave u tri susreta i nalaze se na drugoj poziciji na tabeli.

Nikšićka ekipa muku muči sa odsustvom glavnih igrača od početka sezone pa ih taj problem neće zaobići ni danas.

“Veliki problem uz finansije nam predstavlja odsustvo glavnih igrača pred utakmice koje nam mnogo znače,potreban nam je kontinuitet igranja u najjačem sastavu što se ove sezone nije jos desilo, Zbog prvenstveno profesionalnih obaveza pa posle i zbog povreda. Moramo ulogu favorita prepustiti ekipi Budućnosti jer ipak su bolje plasirani na tabeli a i na našem terenu su slavili u prvom dijelu,ali tada smo takođe bili nekompletni. Nadam se da ćemo sjutra nastupiti u jačem sastavu i da će oporavljeni od povreda moći da pruže maksimum. Sve u svemu nadam se dobrom meču i fer plej atmosferi”, kazao je trener Volej stara Vladimir Đokić.

Sa druge strane domaća ekipa respektuje ekipu Volej stara i pored mnogo boljeg učinka u prvenstvu i u ovaj meč ulaze sa oprezom i željom da maksimalnim zalaganjem dođu do trijumfa.

“Iako smo u prethodnom kolu doživjeli prvi poraz u ovoj sezoni ne možemo biti nezadovoljni zalaganjem i igrom tokom većeg dijela meča. Sada želimo da se vratimo na pobjednički kolosjek i ispravimo greške koje smo pravili u prethodnom meču. U goste nam dolazi ekipa Volej stara koja po mom mišljenju nije pružila ni polovinu svojih mogućnosti u prvom krugu. Uz ozbiljan pristup i maksimalno angažovanje mislim da nam nova tri boda ne smiju izmaći”, izjavio je trener Budućnosti Capital Plaze, Balša Radulović.

Duel između Budućnost Capital Plaze i Volej stara igra se večeras od 20h u Univerzitetskom centru u Podgorici.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Drugi kvalifikacioni turnir juniorskog prvenstva u konkurenciji odbojkašica odigraće se u subotu, 20. aprila, u organizaciji Odbojkaškog saveza Crne Gore i Ministarstva sporta i mladih.
Pješčani teren na Krupcu tekućeg vikenda će biti mjesto "Beach volley turnira" odbojke na plaži. 
Ženska odbojkaška reprezentacija Crne Gore igraće sjutra u Pljevljima sa Češkom utakmicu četvrtog kola B grupe kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.