Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Ivan Mitrović na čelu OO DPS-a

39605
DPS
  • Autor onogost.me
  • 14.11.2017. u 18:24

Na večeras održanoj sjednici Opštinskog odbora DPS-a u Nikšiću, Ivan Mitrović, odbornik te partije u lokalnom parlamentu i direktor Centra za socijalni rad za Opštine Nikšić, Šavnik i Plužine, jednoglasno je izabran za predsjednika nikšićkog odbora DPS-a.

“Svjedoci smo da  mladi sve više preuzimaju odgovorne dužnosti u Demokratskoj partiji socijalista,   što govori u prilog činjenici da su mlade generacije shvatile da politika i te kako utiče na njihove živote i da se  napredak cjelokupnog društva  oslanja na njih. Večerašnjim jednoglasnim izborom mr Ivana Mitrovića za predsjednika, DPS-a u Nikšiću potvrđuje snagu svoje otvorenosti za nove, mlade i  kreativne  ljude u politici”, navodi se u saopštenju te partije. 

Mitorvić je na toj funkciji naslijedio Radivoja Nikčevića, kojem se , kako je  kazao tokom svog obraćanja, zahvalio na dosadašnjem uspješnom vođenju partije. 

Takođe, izrazio je  zahvalnost Predsjedništvu Partije,  kao i Opštinskom odboru na ukazanom povjerenju da vodi opštinsku organizaciju koja važi za stameni oslonac ukupne snage DPS-a u Crnoj Gori,  partije koja je od početka svog političkog djelovanja stožer svih važnih procesa u Crnoj Gori, od obnove nezavisnosti do punopravnog članstva u NATO-u i sigurnog puta ka Evropskoj uniji.

Mitrović je istakao da sa zadovoljstvom stupa na novu dužnost, s obzirom da dolazi na čelo opštinske organizacije koja je dio partije čija su posvećenost i odanost Crnoj Gori i miru u njoj, tolerantnom životu, odanost dijalogu i saradnji sa najbližima, odanost čvrstim integrativnim putevima Crne Gore bili i ostali njeni principi. 

Ivan Mitrović rođen  je 02.08.1981. u Nikšiću,  mr  je političkih nauka. Od 2006. godine, zaposlen je u JU Centar za socijalni rad za opštine Nikšić, Plužine i Šavnik, dok od 2014. godine obavlja dužnost direktora.  Član je Izvršnog  odbora  OO DPS-a Nikšić i član Glavnog odbora DPS-a Crne Gore. 

Sjednici  OO, u ime Predsjedništva Partije, prustovovao je  potpredsjednik Vlade i koordinator DPS-a za Nikšić, Milutin Simović, koordinator ispred IO DPS CG, Milosav Anđelić,  kao i politički direktor Partije, Tarzan Milošević.
 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Premijer Milojko Spajić odgovaraće sjutra u Skupštini na pitanja predstavnika poslaničkih klubova, na posebnoj sjednici posvećenoj premijerskom satu.
Primjer Dragove Luke, gdje stanovnici revnosno mapiraju probleme, ali odgovor nadležnih uporno izostaje, najbolje svjedoči koliko je lokalna uprava u Nikšiću nesposobna i neznavena, kazao je Rajko Perović, odbornik Evropskog tima za Nikšić.