Autor: onogost.me
Foto: pixabay.com
22:00
27.1.2020.

Maska od banane protiv fleka na licu

Od banana se pravi jedna od najboljih maski za lice koja podmlađuje kožu.


Neće vam škoditi ako je budete koristili svakog drugog dana, a pokazala se djelotvornom kod problema sa pigmentacijom.

Kako su nam banane dostupne tokom cijele godine, to znači da možemo da ih koristimo u tretmanima nege kad god to poželimo.

Izgnječite jednu bananu u činiji i dodajte kašičicu ružine vode. Dobro promiješajte, pa nanesite masku na kožu lica i vrata. Ostavite da se osuši 15-30 minuta, pa je isperite hladnom vodom. Neće vam škoditi ako to budete činili svakog drugog dana.

Naprotiv, kako je bogata vitaminima E i A, podmladiće kožu i daće joj sjaj. Osim toga, pokazala se djelotvornom kod problema sa pigmentacijom, odnosno fleka na koži.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 09:16
  18.9.2020.

  U Nikšiću se naglo povećao broj zaraženih koronavirusom i najveći razlog za to je, po mom mišljenju, loša kontrola inspekcijskih organa. Ja ovim putem pozivam državne inspekcijske službe da se pojave u Nikšiću, ne mogu sa jednim inspektorom ovdje da uvode red nego da se pojavi veća ekipa, zajedno sa komunalnom policijom, kazao je predsjednik opštine Nikšić Veselin Grbović.

 • 22:05
  17.9.2020.

  Danas mnogi vode vrlo užurban život i ponekad jedva pronalaze dovoljno vremena za odlazak u teretanu. Ovih pet vježbi mogu vam pomoći da transformirate svoje tijelo u samo 15 minuta.

 • 18:10
  17.9.2020.

  Nacionalno koordinaciono tijelo odlučilo je, nakon današnje sjednice, da za sada ne uvodi nove epidemiološke mjere već da pokrene dodatne mehanizme najstrože kontrole poštovanja već propisanih mjera.

 • 17:09
  17.9.2020.

  Laboratorije Instituta za javno zdravlje su od posljednjeg presjeka završile PCR analizu 857 uzorka na novi koronavirus, a registrovano je 212 novopozitivnih slučajeva infekcije.