Autor: onogost.me
Foto: Bedem fest
16:53
27.9.2020.

Zbog epidemiološke situacije odložili planirane aktivnosti

Poštujući trenutno veoma zabrinjavajuću epidemiološku situaciju, brojne zamišljene aktivnosti povodom Svjetskog dana turizma odložili smo za neke bolje dane, ističu iz organizacije Bedem festa.


“Osvrćući se na prethodnih 11 izdanja kao i ovo poslednje, rekao bih revolucionalno, on line izdanje, želim da vjerujem da je ovo tek početak i da ćemo u godinama koje dolaze našoj publici ponuditi još brojnih koncerata i trenutaka za nezaborav, čineći realnom i sasvim izvodljivom misiju pozicioniranja Nikšića i Starog Grada Bedema kao turističke destinacije koju obavezno treba obići i posjetiti. O Bedem festu i Nikšiću se govori daleko izvan drevnih zidina. U godinama koje dolaze tek ćemo pokazati ko smo i koliko vrijedimo, na talasima ljubavi, entuzijazma i sizifovske snage i energije, uvjereni smo da smo kao pioniri nadahnuli sjajne stvari i u mnogim drugim gradovima”, navodi Petar Šundić, direktor festivala.

On je poželio da turistička 2021. godina i svaka naredna budu samo bolje i uspješnije.

“Priprema 12. izdanja Bedem festa već je uveliko krenula”, najavio je Šundić.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 20:20
  9.4.2021.

  Nagrade mlade publike (EFA Young Audience Award) biće organizovana u periodu od 21. do 25. aprila putem onlajn platforme koju je kreirala Evropska filmska akademija. Djevojčice i dječaci iz Crne Gore, uzrasta od 12 do 14 godina, zajedno sa svojim vršnjacima iz 38 država Evrope imaće priliku da pogledaju tri nominovana filma i kao članovi internacionalnog omladinskog žirija glasaju za svog favorita.

 • 09:55
  6.4.2021.

  Generalni sekretarijat Vlade je, u saradnji sa RTCG, raspisao konkurs za muzičare/bendove, za najbolju obradu/izvođenje poznatih pjesama, a povodom obilježavanja Mjeseca Evrope.

 • 13:28
  27.2.2021.

  Kompozitor, tekstopisac i dugogodišnji basista grupe Perper Momčilo Zeković Zeko ekranizovao je numeru “Đe god sa Trebjese” iz njegove knjige “Sve iz jednog mjesta”.

 • 07:52
  26.2.2021.

  Spot za novi singl muzičara Dragana Kneževića "Nikšić, moj rođeni grad", ugledao je svijetlost dana.