Autor: onogost.me
Foto: Ilustracija
15:15
10.7.2019.

Vranjković: Volim Lake zbog atmosfere i ljudi

Prve večeri ovogodišnjeg Lake festa nastupiće kompozitor, muzičar, gitarista, tekstopisac i producent Nikola Vranjković.


"Sviraćemo sat i po ili malo duže. Biće to presjek karijere, dosta starih pjesama i nekoliko pjesama sa Veronautike", kazao je Vranjković.

 Nije mu prvi put da nastupa na ovom festivalu, i uvijek ga je oduševljavala atmosfera.

 "Bio sam dosta puta već na Lake festu i kao izvođač i kao ton majstor. Volim taj festival jer je dobra atmosfera, zvuk i svjetlo i vidim se sa ljudima sa kojima se dugo nisam vidio….", navodi on. 

Vranjković je dodao da ne spremaju ništa posebno za nastup na Krupačkom jezeru.

"Ne spremamo ništa specijalno, oni koji nas prate znaju kako će nastup otprilike izgledati, a oni koji nas ne prate će ionako da odu kući prije našeg nastupa jer nastupamo posljednji u četvrtak", istakao je Vranjković.

Ovo će biti ujedno prvi njegov nastup ove godine u Crnoj Gori.

"Ove godine još nismo ni jednom svirali u Crnoj Gori pa je ovo prilika da svi ljudi koji prate naš rad dođu na koncert. Nemam poruku ,ja sam muzičar .Poruke šalju neki drugi ljudi…", zaključio je Vranjković.

Ovogodišnje deveto izdanje Lake festa održaće se od 8 do 10. avgusta.

Organizatori su objavili satnicu i kompletan spisak izvođača.

loading...

Ostale vijesti iz kategorije

 • 14:30
  11.10.2019.

  Nikšićka dizajnerka Kristina Mitrović svoju prvu modnu kolekciju predstaviće večeras i to pred publikom Serbia Fashion Week-a.

 • 10:04
  20.9.2019.

  Čim su počeli taktovi pjesme „Istine i laži“, kojom je otvorio koncert, vidjelo se da su nikšićka publika i poznati crnogorski pop pjevač Sergej Ćetković odavno na istim talasnim dužinama. Iako je Sergej pozvao publiku da zajedno s njim pjevaj pjesmu koju Nikšićani, kako reče, najviše vole, „Prokleta bila“, pokazalo se da oni vole sve njegove pjesme koje su zajedno sa njim pjevali.

 • 08:20
  20.9.2019.

  Koncertom Indire Forze i Alena Islamovića Crnogorska kulturna mreža večeras će obilježiti deceniju rada.

 • 08:09
  18.9.2019.

  Dan oslobođenja grada - 18. septembar, opština Nikšić će pored brojnih aktivnosti obilježiti i koncertom Sergeja Ćetkovića na Trgu Slobode.