Autor: onogost.me
Foto: Privatna arhiva
08:21
23.6.2019.

Vlado Georgijev na 10. Bedem festu

Organizatori Bedem festa nastavljaju sa iznenađenjima, kako su i obećali.


Naime, saopštili su još jedno ime koje će uveličati ovogodišnje, 10. izdanje festivala na tvrđavi. Na zadovoljstvo mnogih ljubitelja njegovog zvuka, na ovogodišnjem Bedem festu nastupiće Vlado Georgijev.

"Prvi festivalski nastup ikada zaslužuje muziči respekt. Jeste faca i veliki frajer, horsko pjevanje na X Bedem festu", naveli su oni.

Podsjetimo, ovogodišnje izdanje festivala održaće se od 1. do 4. avgusta pod sloganom "Radujmo se!".

Neka od do sada saopštenih imena su Wikluh Sky, Darko Rundek, Igor Vince, Bojana Vunturišević, Partibrejkers, Nele Karajlić, Osma sila, Svemirko, Madam Piano...

loading...

Ostale vijesti iz kategorije

 • 14:30
  11.10.2019.

  Nikšićka dizajnerka Kristina Mitrović svoju prvu modnu kolekciju predstaviće večeras i to pred publikom Serbia Fashion Week-a.

 • 10:04
  20.9.2019.

  Čim su počeli taktovi pjesme „Istine i laži“, kojom je otvorio koncert, vidjelo se da su nikšićka publika i poznati crnogorski pop pjevač Sergej Ćetković odavno na istim talasnim dužinama. Iako je Sergej pozvao publiku da zajedno s njim pjevaj pjesmu koju Nikšićani, kako reče, najviše vole, „Prokleta bila“, pokazalo se da oni vole sve njegove pjesme koje su zajedno sa njim pjevali.

 • 08:20
  20.9.2019.

  Koncertom Indire Forze i Alena Islamovića Crnogorska kulturna mreža večeras će obilježiti deceniju rada.

 • 08:09
  18.9.2019.

  Dan oslobođenja grada - 18. septembar, opština Nikšić će pored brojnih aktivnosti obilježiti i koncertom Sergeja Ćetkovića na Trgu Slobode.