Autor: onogost.me
Foto: Privatna arhiva
12:08
1.11.2018.

VIDEO: Vanja Radovanović objavio dva nova singla

Crnogorski kantautor i naš sugrađanin Vanja Radovanović danas u podne na svom You Tube kanalu objavio je dva nova singla - „Razapet“ i „Otplakaću ja to“, kao najavu trećeg studijskog albuma.


U pitanju je „live session“ koji je sniman u studiju producenta Boleta Martinovića u Kotoru.

 

 

Bend su pored Boleta, koji je uz to što je producirao i radio aranžman za obje pjesme, svirao klavir i sintove, činili još Branko Marković na bas gitari i Peđa Marić za bubnjevima.

 

 

Za video je bio zadužen režiser Gojko Berkuljan, a pored njega, snimatelji  su bili  Miodrag Marković i Ivan Čojbašić.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 13:26
  17.5.2019.

  U Nikšiću će od 7. do 9. juna biti održan festival umjetnosti pod nazivom “Umjetnost nad sjenom” u organizaciji troje nikšićkih gimnazijalaca Milice Burić, Vuka Pekovića i Šćepana Popovića, uz podršku UNICEF-a, digitalizuj.me i Opštine Nikšić.

 • 11:43
  9.5.2019.

  Partibrejkers i Kanda, Kodža i Nebojša nova su imena jubilarnog, 10. Bedem festa.

 • 08:37
  9.5.2019.

  Želja da jednog dana javno nastupe sa svojim rok bendom, za šestoro gimnazijalaca uskoro bi trebalo da se ostvari. Iako različitih generacija, ljubitelji ovog zvuka okupili su se pod nazivom „Ne bilo rocka“. Danas ovaj šesterac se vrijedno priprema za takmičenje gimnazijskih bendova "Danilovgradation", koje će biti održano sjutra na platou pored rijeke Zete.

 • 14:40
  5.5.2019.

  Svjetski kup u latinoameričkim plesovima, pod pokroviteljstvom Svjetske Umjetničke Plesne Federacije (WADF) i Plesnog kluba “Jet Set” iz Podgorice prethodnih dana je po prvi put organizovan u Crnoj Gori.