Autor: onogost.me
Foto: Screenshot
07:52
26.2.2021.

VIDEO: Pogledajte spot za pjesmu "Nikšić, moj rođeni grad"

Spot za novi singl muzičara Dragana Kneževića "Nikšić, moj rođeni grad", ugledao je svijetlost dana.


Kako je kazao Knežević, ova pjesma je za njega ipak posebna.

"Ovom pjesmom želio sam da se odužim svom voljenom rođenom gradu. Tu sam rođen, tu su rođena moja djeca, tu su mi svi moji dragi prijatelji. Za sve što sam postigao prvenstveno sam zahvalan svom radu i svom gradu najljepšem od svih na svijetu", naveo je on dodajući da je prošao puno gradova i država, ali srce ga je vuklo u Nikšić.

Ponosan je, dodaje, što je, u saradnji sa svojim kolegama Radom Popovićem, autorom muzike i Simeonom Radulovićem, napravio nešto što će ostati generacijama iza nas.

"Hvala genijalnom Željku Miliću na izvanrednom spotu", istakao je Knežević.

Tekst pjesme potpisuje sam Knežević, muziku Rade Popović, a aranžman Simeon Simke Radulović. Produkcija pjesme je Dream studio i Akord production, a snimano u muzičkom studiju Simke Art.

Milena Vasiljević je prateći vokal, dok su glumice u spotu Kristina Marković, Anđela Đapić i Suzana Trebješanin.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 20:20
  9.4.2021.

  Nagrade mlade publike (EFA Young Audience Award) biće organizovana u periodu od 21. do 25. aprila putem onlajn platforme koju je kreirala Evropska filmska akademija. Djevojčice i dječaci iz Crne Gore, uzrasta od 12 do 14 godina, zajedno sa svojim vršnjacima iz 38 država Evrope imaće priliku da pogledaju tri nominovana filma i kao članovi internacionalnog omladinskog žirija glasaju za svog favorita.

 • 09:55
  6.4.2021.

  Generalni sekretarijat Vlade je, u saradnji sa RTCG, raspisao konkurs za muzičare/bendove, za najbolju obradu/izvođenje poznatih pjesama, a povodom obilježavanja Mjeseca Evrope.

 • 13:28
  27.2.2021.

  Kompozitor, tekstopisac i dugogodišnji basista grupe Perper Momčilo Zeković Zeko ekranizovao je numeru “Đe god sa Trebjese” iz njegove knjige “Sve iz jednog mjesta”.

 • 08:01
  18.2.2021.

  Naš sugrađanin, muzičar Dragan Knežević i grupa Ljubavna gerila snimili su spot za numeru "Sibirski voz za Kraljevo", koji se nalazi na Kneževićevom albumu „Osamdesete 2".