Autor: onogost.me
Foto: Miloš Zvicer
08:10
11.6.2018.

VIDEO: Nikšićanin snimio novu pjesmu i spot, poslušajte “Ljubav kao pogled čudesan”

Talentovani tinejdžer iz Nikšića, učenik prvog razreda Gimnazije “Stojan Cerović”, Simeon Radulović Simke, svoje drugare i fanove obradovao je novom pjesmom “Ljubav kao pogled čudesan”.


Za pomentu pjesmu je snimio i spot, a budući da je poruka koju šalje edukativna i više nego poučna, sasvim sigurno će je slušati kako mlađe, tako i starije generacije.

Sam je komponovao muziku i pisao tekst, dok je za aranžman, miks i mastering bio zadužen Senad Drešević iz Podgorice.

Kako nam je Simke kazao, u pjesmi se govori o pojmanju ljubavi uopšte, zdravim stilovima života, drugarstvu, kao i ljepotama i prirodnim resursima svih najznačajnih djelova Crne Gore.

“Zahvalio bih se mojim drugaricama Ivani Dendić, Kristini Perković i Hajdani Glušici iz srednje Muzičke škole “Dara Čokorilo” iz Nikšića, kao i drugaricama iz moje generacije, Mariji Vučinić i Jovani Burić, koje su, takođe, zajedno sa mnom uzele učešće u video spotu. Ovom prilikom bih se i takođe zahvalio prijateljima spota: Nacionalnoj turističkoj organizaciji "Montenegro Travel", kompaniji "SS ALGA", preduzećima mljekara "Srna" i "Štit" prevoz, kao i etno selu "Brijeg"”, iskoristio Simke da se ovim putem zahvali prijateljima koji su mu pomogli u realizaciji ovog noviteta.

Njega je šira javnost upoznala prošle godine u sklopu takmičenja koje je organizovalo Udruženje nastavnika Italijanskog jezika. Nakon toga, sudeći po ovoj pjesmi i spotu, nastavlja da se bavi muzikom i to vrlo ozbiljno. 

Facebook komentari

Ostale vijesti iz kategorije