Autor: onogost.me
Foto: Lake fest Facebook
08:19
7.8.2021.

Večeras zatvaranje 10. Lake festa

Najveći crnogorski rok festival Lake fest, koji se ove godine održava pod sloganom “Ponovo zajedno sa muzikom” i obilježava deceniju postojanja, večeras se završava.


Treće i posljednje veče festivala u 20h otvoriće Štrajk mozga, a 50 minuta kasnije na binu će stupiti Dejan Petrović Big bend. Bjesovi će nastupiti u 22.15h, zatim Ritam nereda u 23.45, a ovogodišnji festival zatvoriće Iskaz koji će scenu preuzeti u 1.15h.

Posjetioci festivala moći će ući u festivalski prostor sa potvrdom o vakcinaciji (prvom dozom ili revakcinisani), uz negativan PCR test ne stariji od 72 sata, dokaz da je prošlo manje od 180 dana od pozitivnog PCR testa, kao i negativan brzi antigeski test ne stariji od 48 sati, saopštili su organizatori.

"Ukoliko neko od posjetilaca ne posjeduje nijedan od gore navedenih dokumenata za njih će biti obezbijeđeno da na licu mjesta odrade brzi antigenski test: Uz trodnevnu kartu test se radi besplatno. Za posjetioce koji posjeduju jednodnevnu kartu cijena testa iznosi simboličnih dva eura", naveli su organizatori.

Jednodnevna karta iznosi 10 eura, a trodnevna 25 eura. 

U okviru kampanje "Kad pijem ne vozim", dugogodišnji partner festivala, Pivara "Trebjesa", subvencioniraće dio cijene karata. Karta na relaciji Nikšić - Krupac koštaće 0,50 centi, a Krupac - Podgorica 1,5 eura.

I ove godine, 8. put, realizovuje se ekološka kampanja Rock & Recycle, koju realizuje Pivara „Trebjesa“, a ima za cilj da pozove posjetioce da vode računa o tome gdje bacaju otpad tokom festivala, kako bi festivalski prostor ostao čist. Za 10 prikupljenih plastičnih čaša i donijetih na Rock & Recycle štand, posjetioci će dobijati ceger ili šešir.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 08:39
  6.8.2022.

  Dejan Milićević večeras od 2.45h zatvoriće 11. izdanje Lake festa koje se održava pod sloganom "Tradicija se nastavlja".

 • 08:29
  5.8.2022.

  I ovog ljeta nikšićka publika okupila se na dobro poznatom mjestu - prijatnom ambijentu Krupačkog jezera. Jedanaesto izdanje festivala na Krupcu, koji se ove godine održava pod sloganom "Tradicija se nastavlja" sinoć je otvorio  podgorički bend Vrpca.

 • 08:08
  4.8.2022.

  Jedanaesto izdanje Lake festa, najvećeg rok festivala počinje večeras i trajaće do subote, 6. avgusta. Ove godine festival se održava pod sloganom “Tradicija se nastavlja”, a otvoriće ga grupa Vrpca u 20 časova. 

 • 08:19
  3.8.2022.

  Među krupačkim topolama u četvrtak počinje Lake fest, trajaće tri dana, a organizatori su izašli i sa tehničkim informacijama.