Autor:
Foto: Ilustracija
14:29
13.7.2016.

Vanja Radovanović večeras u Montenegro pub-u

Večeras u Montenegro pub-u nastupiće Vanja Radovanović.


Njegova svirka počeće u 22h, a ulaz je besplatan.

Vanja Radovanović karijeru je započeo 2004. godine, kada je imao prvi javni nastup na "Music Festivalu Budva" kada je sa numerom"Dripac", autorskom muzikom i tekstom, dobio nagradu za najboljeg debitanta festivala.

Na istom festivalu učestvuje 2005. godine sa autorskom pjesmom "Krila olovna" koja je postala veliki hit u Crnoj Gori i Srbiji. Iste godine nastupio je i na Radijskom festivlu Srbije, takođe kao kompletan autor, sa pjesmom "Izvini ne menja ljude", za koju je snimio prvi spot u karijeri.

Sredinom maja 2008. godine Muzička asocijacija Crne Gore objavila je Radovanovićev album prvijenac "Pričaj dodirom". 

U proljeće 2012. godine, u Zagrebu, u saradnji sa poznatim hrvatskim producentom Denisom Mujadžićem Denikenom, pod etiketom “Goratona” započinje snimanje novog albuma, koji karakteriše moderan gitarski zvuk i drugačiji pristup u produkciji i snimanju.

U junu iste godine, sa albuma je izdvojen singl pod nazivom"Padobran", za koji je snimljen spot. Drugi singl "Svi životi moji", ujedno i naslovna pjesma sa albuma, kao i spot za istu, promovisan je u decembru 2013. godine.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 13:48
  7.1.2019.

  Bogat i raznovrstan program nastavlja se u nikšićkim lokalima i hotelima i za Božić.

 • 16:44
  6.1.2019.

  Veljko Vučurović dobro je poznato lice onima koji prate crnogorsku rok scenu, na kojoj je već decenijama prisutan, tako da već spada među veterane, mada ga krase tinejdžerski šarm i energija.

 • 14:36
  6.1.2019.

  Za Badnje veče nikšićki lokali pripremili su bogat i raznovrstan program, pa ukoliko još nijeste odlučili gdje ćete večeras, portal Onogošt vam donosi ponudu u našem gradu.

 • 08:07
  4.1.2019.

  Nikšićki sastav Punkreas, koji je već 15 godina najaktivniji predstavnik pank muzike na našoj sceni, izdaje kompilacijsko kasetno muzičko izdanje.