Autor: onogost.me
Foto: Privatna arhiva
10:11
19.5.2020.

Srđa Simunović objavio novi singl “Možda sjutra nađem svoj put”

Nikšićki muzičar Srđa Simunović, publici poznatiji kao bubnjar grupe DST, objavio je novu pjesmu “Možda sjutra nađem svoj put” koja će se naći na solo albumu “Horizont Događaja”.


Numeru, čiji miks i master potpisuje Ivan Perović, prati i spot za koji se pobrinula N&V produkcija, a koji se može pogledati na YouTube kanalu muzičara.

Simunović je prošle godine najavio svoj debitantski solo album EP-em koji nosi isto ime, a na kojem se našlo pet pjesama. Nakon EP, Srđa je nastavio sa objavljivanjem pjesama sa istoimenog albuma. U aprilu tekuće godine je publici servirao numere “Tuneli mraka 2” i “Lost Man“. A sada je tu i nova pjesma ”Možda sjutra nađem svoj put”, objavljena sa pratećom spotom. Na kompletnom albumu naći će se 16 pjesama.

“Sada objavljujem jednu po jednu pjesmu i negdje sam otprilike na pola puta. U posljednje vrijeme ide nešto ubrzanijim tempom, ali ne zavisi ni sve od mene. Srećom, izdejstvovala su se neka rješenja i pjesme su našle neke dobre ljude koji sada to miksuju. Što se tiče zvuka i tematike, mislim da će biti raznovrsno”, kazao je Simunović.

Do sada je nikšićki muzičar publici isporučio šarenolike pjesme, od bijesnih društveno angažovanih do ljubavnih tekstova i od čvrstih rifova do emotivnijih i sporijih numera sa uplivima klavira kakva je upravo “Možda sjutra nađem svoj put”.

“Volim da eksperimentišem i istražujem ton koji će me odvesti u stanje iz kog kreacija spontano kreće i izliva se. Ne robujem ničemu. Ni jednom pravcu. Emocija i percepcija određuju put. Ali rif na ovom albumu ostaje moje srednje ime”, objasnio je autor.

 

Ostale vijesti iz kategorije