Autor: onogost.me
Foto: Privatna arhiva
08:35
12.2.2019.

„Royal“ uspješan u Austriji i Sloveniji

Plesni klub "Royal" protekle dvije sedmice proveo je na međunarodnim takmičenjima u Austriji i Sloveniji, gdje su njegovi članovi imali uspješne nastupe.


Na Grand Prix-u u Beču sa svojim mlađim takmičarima postigli su sjajan rezultat.

„U formacijskim disciplinama naši timovi osvojili  su četiri prva mjesta. U solo disciplinama prvo mjesto u kategoriji hip hop mini zauzeo je Pavle Miljanić, dok je Anja Miljanić osvojila drugo mjesto u disciplini latin show solo djeca. U kategoriji duo street show mini zablistale su Lana Krunić i Bojana Dragićević osvojivši zlatne medalje“, sa ponosom navode iz „Royala“.

Nedjelju nakon Beča njihove napredne formacije su se takmičile na prestiznom Lukec Open-u koji se održao u Brezicama u Sloveniji.

„U kategorijama latin show, street show i hip hop tri naše tri formacije ocijenjene su bronzanim sertifikatom. Pored takmičarskog dijela naši članovi su imali priliku da uče od  poznatih svjetskih koregrafa iz Slovenije poput Aljoše Moderndorfera i Željka Božića“, istakli su oni.

Inspirisani novom plesnom energijom, kako dodaju, u sljedećem mjesecu na državnom prvenstvu u Podgorici nastupiće svi članovi, koji će se boriti za što bolji plasman i tako se kvalifikovati za predstojeća svjetska i evropska takmičenja u ovoj godini.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 14:31
  12.1.2020.

  Ideja našeg portala da sakupimo i objavimo pjesme posvećene Nikšiću probudila je emocije mnogim ljudima, naročito onima koji su daleko od rodnog grada.

 • 15:25
  11.1.2020.

  „U daljini, u samoći dok srce lutajući zebe, ja se sjetim onih srećnih dana, dobrih ljudi iz mog rodnog kraja i poželim da sam opet tu. Tad se sjetim Zete zelene, nabujale s proljeća, Trebjese i manastirskih noći, i korzoa s curicama u haljinama šarenih boja, i mirisa lipa iz Ulice narodnih heroja...“

 • 10:07
  6.1.2020.

  Ukoliko ste odlučili da božićne praznike provedete u Nikšiću, portal Onogošt vam donosi ponudu kafića i hotela u našem gradu.

 • 16:14
  1.1.2020.

  Nikšićki pank bend Pankreas objavio je singl "Za vas".