Autor: onogost.me
Foto: Miloš Zvicer
11:35
12.6.2018.

Prodaja ulaznica za deveti Bedem fest od četvrtka, dolaze Belau, Bolesna Štenad i AufWierdesen

Nakon dugog iščekivanja i na radost brojnih poštovalaca Bedem fest-a, prodaja ulaznica počinje u četvrtak 14. juna, saopštili su organizatori.


Kao i prethodnih godina, nastavljena je saradnja sa kompanijom Gigstix i njihovom distributivnom prodajnom mrežom u Crnoj Gori i Srbiji, pa će se karte moći nabaviti i elektronskim putem kao i na kioscima Štampa, Tobacco shopovima i Vulkan knjižarama u Srbiji o čemu će se javnost moći blagovremeno informisati preko društvenih mreža Bedem festa i to o samim lokacijama na kojima će biti moguće kupiti ulaznice.

Iz organizacije posjetiocima skreću pažnju da zbog limitiranosti prostora na tvrđavi mora biti ograničen broj ulaznica i da je jako važno da posjetioci na vrijeme kupe karte.

“Naša je namjera da sačuvamo autentičnost Bedem festa time što će se deveto izdanje i pored ogromnog interesovanja ipak održati na drevnim zidinama gradske tvrđave”, naveli su oni.

Cijena jednodnevne ulaznice iznosiće 10 eura, dok će organizatori, kako najavljuju, na 10 dana pustiti promotivne ulaznice za sva tri dana festivala po cijeni od 20 eura. Nakon isteka tog roka, cijena trodnevne ulaznice iznosiće 25 eura.

Organizatori takođe naglašavaju da nikada kao ove godine nije vladalo interesovanje za ulaznicama, te da su već mjesecima unazad društvene mreže preplavljenje oduševljenjem povodom ovogodišnjeg line up-a Bedem fest-a i da se ljudi javljaju iz svih krajeva ex-Yu prostora pa čak i iz zemalja Evrope.

Bedem fest i ove godine nastavlja svoju internacionalnu dimenziju nastupom mađarskog benda Belau za kojeg organizatori kažu da je riječ o sastavu svjetskog i modernog zvuka i za koji su uvjereni da će naići na fantastične reakcije posjetilaca.

“Nova imena Bedem festa takođe su Bolesna Štenad i AufWierdesen, beogradski alternativni sastavi čime festival potvrđuje svoju autentičnost u izboru pank i alternativnih sastava”, ističu iz organizacije dodajući da tu nije kraj kada je riječ o novim imena i line up-u i da za sami kraj čuvaju još iznenađenja.

 

Facebook komentari

Ostale vijesti iz kategorije