Autor: onogost.me
Foto: Privatna arhiva
07:44
4.10.2020.

Poslušajte novu duetsku pjesmu Dragana Kneževića

Nakon hitova “Daj mi tvoju dušu”, “Merlinka”, “Malena”, “Barbara” Nikšićanin Dragan Knežević objavio je i pet singl “Savjet debele konobarice” u duetu sa Veljom Kovačevićem, poznatim pjevačem BN produkcije.


Nova pjesma biće objavljena na albumu “Osamdesete” i po riječima Kneževića preferira da bude najveći hit.

Muziku za “Savjet debele konobarice” radili su Ranko Krivokapić i Dragan Knežević, a ista ekipa je radila i na tekstu.

Aranžer i muzički producent je Simeon Radulović Simke u čijem je i studiju "Simke Art" je snimana pjesma.

 

 

Prateće vokale otpjevali su Vladimir Kovačević Koske i Hajdana Glušica. Električna gitara: Dragan Todorović Buca, harmonika: Miro Radulović.

Knežević već danas ulazi u studio i snima šesti singl koji izlazi sljedeće nedjelje.

“Danas ulazim u studio “Dioder” da snimam pjesmu “Sanjaj balerina” koja će izaći sljedeće sedmice. Na albumu će se naći i pjesme koje su snimane ’91 godine “Slatko spavaj Anđela”, “Srce ludo” i “Studentska”. Pjesmama “Dobre curice ne vole pijanice” i “Zadnji put” biće završen cijeli album”, kazao je Knežević, osnivač i direktor Kulturno-kreativnog centra Akord.

On se u februaru poslije 25 godina vratio u muzičke vode novim singlom „Daj mi tvoju dušu“, kojim je najavio album.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 20:20
  9.4.2021.

  Nagrade mlade publike (EFA Young Audience Award) biće organizovana u periodu od 21. do 25. aprila putem onlajn platforme koju je kreirala Evropska filmska akademija. Djevojčice i dječaci iz Crne Gore, uzrasta od 12 do 14 godina, zajedno sa svojim vršnjacima iz 38 država Evrope imaće priliku da pogledaju tri nominovana filma i kao članovi internacionalnog omladinskog žirija glasaju za svog favorita.

 • 09:55
  6.4.2021.

  Generalni sekretarijat Vlade je, u saradnji sa RTCG, raspisao konkurs za muzičare/bendove, za najbolju obradu/izvođenje poznatih pjesama, a povodom obilježavanja Mjeseca Evrope.

 • 13:28
  27.2.2021.

  Kompozitor, tekstopisac i dugogodišnji basista grupe Perper Momčilo Zeković Zeko ekranizovao je numeru “Đe god sa Trebjese” iz njegove knjige “Sve iz jednog mjesta”.

 • 07:52
  26.2.2021.

  Spot za novi singl muzičara Dragana Kneževića "Nikšić, moj rođeni grad", ugledao je svijetlost dana.