Autor: onogost.me
Foto: Miloš Zvicer
13:15
6.1.2018.

Pogledajte kakav vas provod čeka za božićne praznike u Nikšiću

Ukoliko ste odlučili da božićne praznike provedete u Nikšiću, portal Onogošt vam donosi ponudu kafića i hotela u našem gradu.


Večeras, za Badnju noć u hotelu Onogošt vas čeka nastup Creative benda i grupe Miligram, dok će sjutra veče nastupiti bend Crveno i Crno i Legende.

Božić u hotelu Trebjesa rezervisan je za Žutog Serhatlića sa orkestrom. Broj na koji možete dobiti dodatne informacije i rezervacije je 077200060.

U restoranu Trim večeras je za vaš dobar provod zadužen legendarni tamburaški sastav sa naših prostora - ansambl Prijatelji, dok će sjutra veče taj zadatak imati Pljevaljski tamburaši. Ulaz je večeras slobodan, dok je sjutra veče 5 eura. Svoje mjesto možete rezervisati na broj 067301646, a kartu možete kupiti na recepciji hotela Trim.

Jelena Zvicer zabavljaće vas večeras u Gastro caffe-u Mašta, dok je u Oktober fest beer house-u planirana akustična svirka Remake.

U kafeu Flojd večeras će nastupiti bend Stoned faces, a sjutra veče vas čeka nastup Bule i Boje.

Mikrokozma, odnosno Enes Zejnilović – gitara, Stanislav Nikičević – bubanj i Nikola Tomić - bas i vokal biće zaduženi za dobar provod večeras u Propaganda baru.

Svirkom Mirka Đuretića večeras u Jack baru počeće božićni praznici, dok vas sjutra veče očekuje provod uz DJ Tiffany.

U noćnom klubu Diamond večeras će nastupiti Amar Gile, a za Božić Mirza Selimović. Informacije možete dobiti na broj 067399924.

RnB i hip hop party – Igor Perović će biti zaduženi da uljepšaju Badnju noć u Akademia baru, dok će u Montenegro pub-u za isto biti zadužen DJ Ernesto.

Božićni praznici u Havana klubu počeće večeras uz DJ Nelly-ja, a nastaviće se sjutra veče uz DJ Šminku. Ulaz je slobodan , a rezervacije i informacije možete dobiti na broj 069750186.

Kafansko veče uz Duo Đetići čeka vas sjutra veče u Caffe-u Peron, a Jazz trio – Šule Jovović na gitari, Sara Jovović na klaviru i Milivoje Pićurić na basu zabavljaće vas za Božić u Atrium klubu.

Ostale vijesti iz kategorije