Autor: onogost.me
Foto: pixabay.com
07:43
4.12.2020.

Novogodišnja čarolija u izlogu: Nagrade za dva najljepša nikšićka izloga

Turistička organizacija (TO) Nikšić, povodom predstojećih praznika, organizuje akciju za izbor najljepšeg novogodišnjeg izloga pod nazivom „Novogodišnja čarolija u izlogu“.


Cilj akcije je motivacija vlasnika poslovnih objekata da iskažu svoju maštu i kreativnost, kako bi doprinijeli prazničnom raspoloženju u našem gradu.

„Na ovaj poziv se mogu javiti zakupci ili vlasnici poslovnih prostora u Nikšiću koji su u funkciji; Može se prijaviti originalno i atraktivno uređen izlog ili površina ispred poslovnog prostora; Akcijom će biti obuhvaćeni svi izlozi bez obzira na veličinu i vrstu poslovnog prostora“, navode iz lokalne TO.

Službeni fotograf kojeg će angažovati Turistička organizacija Nikšić obići će i fotografisati sve prijavljenje lokacije.

„Ovom prilikom biće odabrana dva najljepša izloga i to jedan od strane stručnog žirija, a drugi od strane sugrađana koji će imati mogućnost glasanja na portalu rtnk.me. Fotografija izloga koja bude imala najveći broj glasova biće proglašena za pobjedničku“, pojašnjava se u pozivu.

Dobitnici će biti nagrađeni plaketama i novčanim nagradama u iznosu po 150 eura.

„Potrebno je dostaviti ime i prezime, broj telefona, adresu i naziv objekta. Rok za prijavu traje do 17. decembra 2020. godine u 15 časova. Zainteresovani se mogu prijaviti: u prostorijama Turističke organizacije Nikšić, Ulica Ivana Milutinovića 10; na brojeve telefona: 040/213-262, 069/601-031; kao i na e-mail [email protected].

Izlozi će se ocjenjivati u periodu od 21. do 25. decembra, a dodjela nagrada će se obaviti 28. decembra 2020. godine.

Medijski sponzor akcije „Novogodišnja čarolija u izlogu“ je Radio i Televizija Nikšić.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 20:20
  9.4.2021.

  Nagrade mlade publike (EFA Young Audience Award) biće organizovana u periodu od 21. do 25. aprila putem onlajn platforme koju je kreirala Evropska filmska akademija. Djevojčice i dječaci iz Crne Gore, uzrasta od 12 do 14 godina, zajedno sa svojim vršnjacima iz 38 država Evrope imaće priliku da pogledaju tri nominovana filma i kao članovi internacionalnog omladinskog žirija glasaju za svog favorita.

 • 09:55
  6.4.2021.

  Generalni sekretarijat Vlade je, u saradnji sa RTCG, raspisao konkurs za muzičare/bendove, za najbolju obradu/izvođenje poznatih pjesama, a povodom obilježavanja Mjeseca Evrope.

 • 13:28
  27.2.2021.

  Kompozitor, tekstopisac i dugogodišnji basista grupe Perper Momčilo Zeković Zeko ekranizovao je numeru “Đe god sa Trebjese” iz njegove knjige “Sve iz jednog mjesta”.

 • 07:52
  26.2.2021.

  Spot za novi singl muzičara Dragana Kneževića "Nikšić, moj rođeni grad", ugledao je svijetlost dana.