Autor: onogost.me
Foto: portalanalitika.me
16:59
5.8.2019.

Nikšićanka Žaklina Vučić: Moja kolekcija poseban akcenat stavlja na ženstvenost i prefinjenost

Misica i model iz Nikšića, Žaklina Vučić će ubrzo predstaviti svoj brend haljina i nakita.


"Radi se o kolekciji haljina i nakita, koja poseban akcenat stavlja na ženstvenost i prefinjenost. Inspirisana izgledom velikih modnih ikona današnjice, kreirala sam poseban stil koji se može iznijeti tokom šetnje preko dana, ali i u toku večernjih izlazaka uz dodatak nakita iz moje kolekcije. Veoma jednostavan dizajn, uz note glamura. Budući da kolekcija nosi naziv mog imena, potrudila sam se da ostavim svoj lični pečat i stil kako bih opravdala očekivanja svijeta mode kao i mojih vjernih pratilaca na društvenim mrežama sa kojima sam svakodnevno u kontaktu", navodi Vučić.

Dvadesettrogodišnja Nikšićanka Žaklina Vučić je prošle godine proglašena za Miss Evrope. Do sada je radila veliki broj revija i shootinga, uključujući i neka od velikih imena svjetske modne scene. 

"Definitivno bih izdvojila reklamiranje poznatog italijanskog brenda za kupaće kostime ISLANG, kreator Maurizio Losciale, takođe i kreatorku Mariju Grahovac brend couragebymg iz Beograda, za koju sam nedavno radila reviju u Srbiji", navodi Vučić.

Još kao djevojčica, Žaklina je maštala o karijeri modela. Brzo je, uz veliki trud, ta želja počela da joj se ostvaruje. Sarađivala je sa Ivanom Stanković, a svoj prvi ugovor potpisala je za kompaniju u Beču. 

 

Izvor: portalanalitika.me

 

Ostale vijesti iz kategorije