Autor: Marija Vujovic
Foto: Privatna arhiva, misscrnegore.me
14:31
16.6.2019.

Nikšićanka Nikolina Božović druga pratilja i Miss eco

Iako je titula najljepše Crnogorke izostala, naša sugrađanka Nikolina Božović na sinoćnjem Izboru za Miss Crne Gore osvojila je čak dvije – titulu druge pratilje i Miss eco.


Nikolina je bila jedina predstavnica našeg grada, a sada kada se završilo sve i slegli utisci, za naš portal kaže da je i više nego zadovoljna.

“Sve je bilo savršeno, a ovaj osjećaj ne mogu da opišem riječima. Iskreno, očekivala sam ovo”, priča nam ova 18-godišnja djevojka.

Lijepa Nikolina ne krije da joj je ovo takmičenje mnogo značilo, možda i najviše od dosadašnjih kojih nije bilo malo.

“Stekla sam nova iskustva i pokazala sebe u najboljem izdanju. Planiram da nastavim da se bavim ovim. To mi je i oduvijek bio cilj do kojeg sam donekle i stigla”, dodaje ona.

Nikolina će predstavljati našu državu na Miss Eco International u Egiptu sljedeće godine.

Podsjetimo, Nikolina je učenica Srednje ekonomsko-ugostiteljske škole, a planira da upiše Medicinski fakultet u Beogradu. Govori engleski i italijanski jezik, a pored manekenstva uspješna je i u drugim hobijima. Bila je prvakinja u latino plesu u Crnoj Gori 2014. godine.

Mirjana Muratović iz Podgorice izabrana je za Miss Crne Gore, a prva pratilja je Jovana Jovanović iz Kotora. Muratović je osvojila i stipendiju Univerziteta Donja Gorica i postala zaštitno lice Vedre Complexa u narednih godinu.

Miss šarma, Miss eco team i dobitnica druge stipendije UDG-ja je Ana Petrušić, Miss turizma Natalija Labović, Miss fotogeničnosti Petra Radović i Miss Interneta Ivana Vujačić.

Miss svijeta biraće se 7. decembra u Bangkoku.

 

 

loading...

Ostale vijesti iz kategorije

 • 14:30
  11.10.2019.

  Nikšićka dizajnerka Kristina Mitrović svoju prvu modnu kolekciju predstaviće večeras i to pred publikom Serbia Fashion Week-a.

 • 10:04
  20.9.2019.

  Čim su počeli taktovi pjesme „Istine i laži“, kojom je otvorio koncert, vidjelo se da su nikšićka publika i poznati crnogorski pop pjevač Sergej Ćetković odavno na istim talasnim dužinama. Iako je Sergej pozvao publiku da zajedno s njim pjevaj pjesmu koju Nikšićani, kako reče, najviše vole, „Prokleta bila“, pokazalo se da oni vole sve njegove pjesme koje su zajedno sa njim pjevali.

 • 08:20
  20.9.2019.

  Koncertom Indire Forze i Alena Islamovića Crnogorska kulturna mreža večeras će obilježiti deceniju rada.

 • 08:09
  18.9.2019.

  Dan oslobođenja grada - 18. septembar, opština Nikšić će pored brojnih aktivnosti obilježiti i koncertom Sergeja Ćetkovića na Trgu Slobode.