Autor: onogost.me
Foto: Privatna arhiva
10:40
10.11.2021.

Nikšićanka drugu godinu zaredom predstavlja Crnu Goru na modeling takmičenju

Prošle godine je „probila led“ kad su takmičenja u pitanju. Predstavljala je Crnu Goru na Miss Aura International takmičenju u Antaliji, u Turskoj, a ove godine Nikšićanka Katarina Lukovac sa istim zadatkom odlazi u Rim.


Od 7. do 12. decembra boraviće u Italiji, u Rimu, gdje će predstavljati Crnu Goru na World Top Model takmičenju. Ovo će biti njeno drugo takmičenje, a ujedno i drugi put da predstavlja svoju zemlju.

„Kada sam dobila poziv da predstavljam zemlju bila sam veoma srećna i ponosna na sebe. Uzevši u obzir činjenicu da za takav vid takmičenja biraju djevojke koje osim fizičke ljepote moraju posjedovati niz drugih kvaliteta, mnogo sam počastvovana što su to prepoznali u meni“, ističe brucoškinja Fakulteta političkih nauka, koja je preko deceniju u svijetu modelinga.

Finale je zakazano za 11. decembar, a Nikšićanka ne krije da je čeka jaka konkurencija.

„Sve djevojke su prelijepe, jedino očekivanje koje imam je da predstavim svoju zemlju u što boljem svijetlu“, kazala je 19-godišnja Katarina.

Od četvrte godine korača modnim pistama, a osnove modelinga naučila je u školi manekstva u rodnom gradu.

Želja joj je da nakon završenog fakulteta podučava nove modele.

„Modeling neću lako ispustiti iz ruku, jer je to nešto što volim da radim, ali bih se radije opredijelila da kroz koju godinu budem mentor djevojčicama i učim ih svemu“, istakla je ona.

 

Ostale vijesti iz kategorije