Autor: onogost.me
Foto: Privatna arhiva
08:19
28.9.2020.

Nikšićanka bez plasmana na Miss Aura Internacional takmičenju

Iako je plasman na Miss Aura International takmičenju u Antaliji, u Turskoj izostao, osamaestogodišnja Nikšićanka Katarina Lukovac vratila se u rodni grad bogatija za jedno novo iskustvo i stečena prijateljstva.


„Ispunjena sam pozitivnim utiscima, i sada već svjesna da se ovakvo iskustvo rijetko stiče, pa sam ujedno i ponosna što mi se ukazala ova prilika. Od strane mene sve pohvale organizaciji koja je bila na veoma visokom nivou. Sada kada mogu da sumiram svoje utiske uviđam da iza sebe imam jedno sjajno iskustvo, pregršt divnih uspomena i novih prijateljstava“, istakla je Lukovac.

U narednom periodu, kako je kazala, nema namjeru da se prijavljuje ni na jedno takmičenje, kao ni do sada, ali u slučaju da opet dobije poziv sumnja da će odbiti.

Podsjetimo, Katarina Lukovac bila je jedina predstavnica Crne Gore na Miss Aura Internacional takmičenju koje je okupilo 40 najljepših djevojaka iz zemalja širom svijeta, kako evropskih, tako azijskih, afričkih i američkih.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 20:20
  9.4.2021.

  Nagrade mlade publike (EFA Young Audience Award) biće organizovana u periodu od 21. do 25. aprila putem onlajn platforme koju je kreirala Evropska filmska akademija. Djevojčice i dječaci iz Crne Gore, uzrasta od 12 do 14 godina, zajedno sa svojim vršnjacima iz 38 država Evrope imaće priliku da pogledaju tri nominovana filma i kao članovi internacionalnog omladinskog žirija glasaju za svog favorita.

 • 09:55
  6.4.2021.

  Generalni sekretarijat Vlade je, u saradnji sa RTCG, raspisao konkurs za muzičare/bendove, za najbolju obradu/izvođenje poznatih pjesama, a povodom obilježavanja Mjeseca Evrope.

 • 13:28
  27.2.2021.

  Kompozitor, tekstopisac i dugogodišnji basista grupe Perper Momčilo Zeković Zeko ekranizovao je numeru “Đe god sa Trebjese” iz njegove knjige “Sve iz jednog mjesta”.

 • 07:52
  26.2.2021.

  Spot za novi singl muzičara Dragana Kneževića "Nikšić, moj rođeni grad", ugledao je svijetlost dana.