Autor: onogost.me
Foto: Luka Pilipović
10:04
20.9.2019.

Nikšićani vole sve Ćetkovićeve pjesme

Čim su počeli taktovi pjesme „Istine i laži“, kojom je otvorio koncert, vidjelo se da su nikšićka publika i poznati crnogorski pop pjevač Sergej Ćetković odavno na istim talasnim dužinama. Iako je Sergej pozvao publiku da zajedno s njim pjevaj pjesmu koju Nikšićani, kako reče, najviše vole, „Prokleta bila“, pokazalo se da oni vole sve njegove pjesme koje su zajedno sa njim pjevali.


Koncert je poklon Opštine Nikšić sugrađanima povodom Dana opštine.

„Uvijek dobro napunim baterije jer znam kakva je publika u Nikšiću. Ovo je grad gdje imam dosta prijatelja”, kazao je Sergej na koncertu i izrazio želju da uskoro pjesmu “Ljubav” otpjeva na svadbi prijatelja i fotografa Ivana Lončara, koji je fotografijama ovjekovječio još jedno druženje pjevača sa Nikšićanima.

Kako je Sergej kazao novinarima, prije početka koncerta, ima dosta planova za naredni period, a i polako se priprema da 2020. proslavi 20 godina veoma uspješne muzičke karijere.

“Planiramo početak nove turneje koja će se zvati ‘Sergej - 20 godina sa vama’. Biće mnogo lijepih pjesama, nekih novih saradnji, dueta sa nekima iz Hrvatske i Slovenije i dosta dobre muzike”, kazao je Ćetković.

Jedan od dueta koji je ovog ljeta “osvježio” muzičku scenu je i sa klapom Who See.

“Klapa Who See je nešto što se najbolje desilo Crnoj Gori što se tiče hip-hop i rep scene. Lično ih veoma volim i družimo se, a bilo je pitanje vremena kada će se desiti neka pjesma. Već neko vrijeme smo razmišljali i radili na zajedničkoj pjesmi tako da je pjesma ‘Pusti problem’ neka lijepa poruka sa obje strane, i od strane pop i od strane rep muzike. Svima koji znaju da čitaju između redova, a s obzirom na to da živimo u vremenu kakvo jeste, poručujemo da treba naći vremena za ljude koje voliš i da treba pustiti probleme”, poručio je Sergej.

Prije Ćetkovića nastupili su hor “Zahumlja”, Zoran Džiknić Džile i grupa Remake. 

 

izvor: vijesti.me

Ostale vijesti iz kategorije

 • 10:21
  10.2.2020.

  Prethodnih dana dvočlani, organizacioni tim Bedem festa boravio je u Ljubljani na 6. izdanju Ment festivala i konferencije koja je okupila predstavnike 15 festivala iz čitave Evrope, booking menadžere i menadžerke, mnogobrojne internacionalne i regionalne izvođače, bendove, dj-eve, medije, publiku svih generacijaPrethodnih dana dvočlani, organizacioni tim Bedem festa boravio je u Ljubljani na 6. izdanju Ment festivala i konferencije koja je okupila predstavnike 15 festivala iz čitave Evrope, booking menadžere i menadžerke, mnogobrojne internacionalne i regionalne izvođače, bendove, dj-eve, medije, publiku svih generacija.

 • 14:31
  12.1.2020.

  Ideja našeg portala da sakupimo i objavimo pjesme posvećene Nikšiću probudila je emocije mnogim ljudima, naročito onima koji su daleko od rodnog grada.

 • 15:25
  11.1.2020.

  „U daljini, u samoći dok srce lutajući zebe, ja se sjetim onih srećnih dana, dobrih ljudi iz mog rodnog kraja i poželim da sam opet tu. Tad se sjetim Zete zelene, nabujale s proljeća, Trebjese i manastirskih noći, i korzoa s curicama u haljinama šarenih boja, i mirisa lipa iz Ulice narodnih heroja...“

 • 10:07
  6.1.2020.

  Ukoliko ste odlučili da božićne praznike provedete u Nikšiću, portal Onogošt vam donosi ponudu kafića i hotela u našem gradu.