Autor: onogost.me
Foto: Branko Glišović
13:35
3.3.2020.

Mis zime 2020: Nikšićanka prva pratilja

Na šestom po redu izboru za mis zime, koji je održan u hotelu Polar star na Žabljaku, naša sugrađanka, 16-godišnja Sara Žižić, osvojila je titulu prve pratilje.


Ona je ujedno izabrana i za mis hotela Polar star.

Titulu mis zime odnijela je Maja Vujović iz Podgorice, a druga pratilja je Valentina Ivezić takođe iz tog grada.

“Manifestacija je trajala dvije večeri. Prve večeri djevojke su nosile kreacije mlade dizajnerke Bojane Čelebic i poznate kreatorke Nade Koljenšić. Druge večeri nosile su modele poznate kreatorke Jelene Roganović Đurić, a uz njene modele djevojke si nosile torbe svjetski poznatog dizajnera Diaz Kove. Pored toga predstavile su se u kupaćim kostimima i svaka od njih je predstavila neki svoj talenat, bilo je tu svega od igranja do glume i pjevanja”, kazala je organizatorka Bojana Andrijašević za naš portal.

Takmičarke su dobile vrijedne novčane nagrade, vikende u hotelu, a otvorene su im mnoge mogućnosti za saradnju.

“U prvih pet su još ušle Una Mugoša iz Podgorice i Anđela Todorović iz Nikšića. Ove djevojke su takođe dobile pravo učešća na evropskom modnom događaju Golub mira koje će se održavati kako u Crnoj Gori, tako i u Srbiji, BiH, Hrvatskoj, a i u Beču, Rimu i Istanbulum te ih u ovoj godini čekaju i putovanja i učešća na drugim takmičenjima širom naše zemlje”, najavila je Andrijašević.

Za laskavu titulu mis zime, pored takmičarki iz Nikšića, učestvovale su i djevojke iz Bosne i Hercegovine.

Podsjetimo, mlada Sara Žižić još 2013. godine osvojila je titulu najljepše djevojčice našeg grada.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 08:19
  30.3.2020.

  Naš sugrađanin Srđa Simunović, autor, član i jedan od osnivača grupe DST (Društvo Skrivenih Talenata) objavio je singl "Tuneli mraka 2".

 • 13:01
  2.3.2020.

  Izvršni direktor Bedem fest-a Petar Šundić prethodnih dana boravio je na prvom Civil Society Summitu u organizaciji Western Balkan Fonda.

 • 07:59
  2.3.2020.

  Dragan Knežević, osnivač i direktor Kulturno-kreativnog centra Akord, poslije 25 godina vratio se u muzičke vode novim singlom „Daj mi tvoju dušu“.

 • 10:21
  10.2.2020.

  Prethodnih dana dvočlani, organizacioni tim Bedem festa boravio je u Ljubljani na 6. izdanju Ment festivala i konferencije koja je okupila predstavnike 15 festivala iz čitave Evrope, booking menadžere i menadžerke, mnogobrojne internacionalne i regionalne izvođače, bendove, dj-eve, medije, publiku svih generacijaPrethodnih dana dvočlani, organizacioni tim Bedem festa boravio je u Ljubljani na 6. izdanju Ment festivala i konferencije koja je okupila predstavnike 15 festivala iz čitave Evrope, booking menadžere i menadžerke, mnogobrojne internacionalne i regionalne izvođače, bendove, dj-eve, medije, publiku svih generacija.