Autor: onogost.me
Foto: Ilustracija
08:20
20.9.2019.

Koncert Indire Forze i Alena Islamovića na Trgu Slobode

Koncertom Indire Forze i Alena Islamovića Crnogorska kulturna mreža večeras će obilježiti deceniju rada.


Svečana akademija počeće u 20h na Trgu Slobode, a u programu još učestvuju JPU "Dragan Kovačević," Muzička škola "Dara Čokorilo", Škola pjevanja "D-moll", Art Viva Dance, Plesni klub "Royal", kao i Anastasija Radoman, Vukan Pejović, Jelena Kilibarda Stefan Marković, Luka Bajović i Ismail Delija.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 10:21
  10.2.2020.

  Prethodnih dana dvočlani, organizacioni tim Bedem festa boravio je u Ljubljani na 6. izdanju Ment festivala i konferencije koja je okupila predstavnike 15 festivala iz čitave Evrope, booking menadžere i menadžerke, mnogobrojne internacionalne i regionalne izvođače, bendove, dj-eve, medije, publiku svih generacijaPrethodnih dana dvočlani, organizacioni tim Bedem festa boravio je u Ljubljani na 6. izdanju Ment festivala i konferencije koja je okupila predstavnike 15 festivala iz čitave Evrope, booking menadžere i menadžerke, mnogobrojne internacionalne i regionalne izvođače, bendove, dj-eve, medije, publiku svih generacija.

 • 14:31
  12.1.2020.

  Ideja našeg portala da sakupimo i objavimo pjesme posvećene Nikšiću probudila je emocije mnogim ljudima, naročito onima koji su daleko od rodnog grada.

 • 15:25
  11.1.2020.

  „U daljini, u samoći dok srce lutajući zebe, ja se sjetim onih srećnih dana, dobrih ljudi iz mog rodnog kraja i poželim da sam opet tu. Tad se sjetim Zete zelene, nabujale s proljeća, Trebjese i manastirskih noći, i korzoa s curicama u haljinama šarenih boja, i mirisa lipa iz Ulice narodnih heroja...“

 • 10:07
  6.1.2020.

  Ukoliko ste odlučili da božićne praznike provedete u Nikšiću, portal Onogošt vam donosi ponudu kafića i hotela u našem gradu.