Autor: onogost.me
Foto: Privatna arhiva
08:13
19.6.2019.

Jagodina: Novi uspjeh Plesnog kluba “Royal”

Plesni klub “Royal” proteklog vikenda učestvovao je na takmičenju u Jagodini, koje je okupilo preko dvije hiljade takmičara iz regiona.


Iako su svoj talenat učesnici odmjerili u raznim disciplinama modernog plesa, dominantno se plesao hip-hop.

“Najbolji rezultat ostvarila je Arijana Kovačević u kategoriji hip hop solo - dječiji uzrast. Od 46 takmičarki i odigrana tri kruga plasirala se u sedam najboljih, završivši na prvoj poziciji. Hip-hop formacija juniora osvojila je drugo mjesto od osam formacija u ekipnoj kategoriji, dok je dječja bila na četvrtoj poziciji. U kategoriji Latin show solo zablistala je Anđela Krivokapić sa osvojenom zlatnom medaljom, dok je srebrna pripala Anji Miljanić”, istakli su iz “Royal”-a.

Kada je u u pitanju ekipno takmičenje u Latin show kategoriji, oba uzrasta su osvojila prvo mjesto.

“Nakon ovog takmičenja “Royal” narednog vikenda učestvuje sa najmlađim takmičarima na međunarodnom takmičenju u Baru, dok najstariji krajem mjeseca putuju za Grčku gdje će se u Latino kategoriji boriti za balkansku titulu”, najavili su iz “Royal”-a.

Za kraj uprava plesnog kluba apeluje na sugrađane da glasaju za Anđelu Milović, njihovu članicu koja se plasirala u finale Pinkovog talent show-a.

“Ona je jedini predstavnik Crne Gore i jedini plesni solista u regionu koji se plasirao u finale”, zaključuju iz kluba.

loading...

Ostale vijesti iz kategorije

 • 14:30
  11.10.2019.

  Nikšićka dizajnerka Kristina Mitrović svoju prvu modnu kolekciju predstaviće večeras i to pred publikom Serbia Fashion Week-a.

 • 10:04
  20.9.2019.

  Čim su počeli taktovi pjesme „Istine i laži“, kojom je otvorio koncert, vidjelo se da su nikšićka publika i poznati crnogorski pop pjevač Sergej Ćetković odavno na istim talasnim dužinama. Iako je Sergej pozvao publiku da zajedno s njim pjevaj pjesmu koju Nikšićani, kako reče, najviše vole, „Prokleta bila“, pokazalo se da oni vole sve njegove pjesme koje su zajedno sa njim pjevali.

 • 08:20
  20.9.2019.

  Koncertom Indire Forze i Alena Islamovića Crnogorska kulturna mreža večeras će obilježiti deceniju rada.

 • 08:09
  18.9.2019.

  Dan oslobođenja grada - 18. septembar, opština Nikšić će pored brojnih aktivnosti obilježiti i koncertom Sergeja Ćetkovića na Trgu Slobode.