Autor: onogost.me
Foto: Ilustracija
09:26
31.10.2021.

The House pub nagrađuje najbolje Halloween maske

The HOUSE Pub - Beer & Bike večeras organizuje "Halloween maskenbal party u kući".
 


Halloween maskenbal počinje u 21 čas, a za najbolje maske organizatori su pripremili nagrade.

"Spremite vaše najbolje maske, jer smo samo za vas pripremili veliku nagradnu igru. Najbolje maske dobijaju nagrade. 1. mjesto - vikend za dvoje u Ohridu, 2. mjesto vikend za dvoje u Sarajevu, 3. mjesto - Jagermeister poklon. Prve nagrade su dva aranžmana za doček Nove godine 2022. Oba aranžmana su na bazi dva noćenja sa doručkom. U Ohridu je hotel sa tri zvjezdice, a u Sarajevu sa četiri, sa bazenom i spa centrom", naveli su organizatori.

Poručuju da je obavezno rezervisati mjesto zbog velikog interesovanja. Rezervacije su moguće preko zvaničnih Facebook i Instagram naloga ili direktno u pub-u.
 

Ostale vijesti iz kategorije

 • 08:39
  6.8.2022.

  Dejan Milićević večeras od 2.45h zatvoriće 11. izdanje Lake festa koje se održava pod sloganom "Tradicija se nastavlja".

 • 08:29
  5.8.2022.

  I ovog ljeta nikšićka publika okupila se na dobro poznatom mjestu - prijatnom ambijentu Krupačkog jezera. Jedanaesto izdanje festivala na Krupcu, koji se ove godine održava pod sloganom "Tradicija se nastavlja" sinoć je otvorio  podgorički bend Vrpca.

 • 08:08
  4.8.2022.

  Jedanaesto izdanje Lake festa, najvećeg rok festivala počinje večeras i trajaće do subote, 6. avgusta. Ove godine festival se održava pod sloganom “Tradicija se nastavlja”, a otvoriće ga grupa Vrpca u 20 časova. 

 • 08:19
  3.8.2022.

  Među krupačkim topolama u četvrtak počinje Lake fest, trajaće tri dana, a organizatori su izašli i sa tehničkim informacijama.