Autor: onogost.me
Foto: Ilustracija
14:29
12.12.2019.

Hotel Onogošt: Drugi festival zanatskog piva 21. decembra

Udruženje kraft pivara Crne Gore u subotu, 21. decembra u hotelu Onogošt organizuje Drugi festival zanatskog piva.


Na meniju će, kako nam je ispred Mammut pivare kazao Srđan Jovović, biti preko 100 vrsta piva.

 „Mi kao Udruženje mladih kraft pivara i kao proizvođači zanatskog piva, nas osam u grupi, želimo da promovišemo što više pravo pivo, koje je trend u svijetu, pravljeno od prirodnih sastojaka. Želimo potrošačima da približimo o čemu se radi, damo im priliku da probaju razne vrste piva“, kazao je on.

Festival se, kako je naglasio, organizuje uz podršku Ministarstva turizma i Ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja sa ciljem promocije kraft piva, ali i promocije našeg grada.

„Uživaćemo uz dobru svirku, biće nešto i da se pojede. Cijene će biti promotivne. Ulaz je slobodan, a početak je u 17h za ljude koji ne žele glasnu muziku, dok uveče slijedi svirka. Želimo da uzdižemo Nikšić i pravimo nova dešavanja“, objasnio je on.

Goste će do 24h, dok traje festival, zabavljati Ivana i Rock trio i Dedduh Selektuh.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 14:31
  12.1.2020.

  Ideja našeg portala da sakupimo i objavimo pjesme posvećene Nikšiću probudila je emocije mnogim ljudima, naročito onima koji su daleko od rodnog grada.

 • 15:25
  11.1.2020.

  „U daljini, u samoći dok srce lutajući zebe, ja se sjetim onih srećnih dana, dobrih ljudi iz mog rodnog kraja i poželim da sam opet tu. Tad se sjetim Zete zelene, nabujale s proljeća, Trebjese i manastirskih noći, i korzoa s curicama u haljinama šarenih boja, i mirisa lipa iz Ulice narodnih heroja...“

 • 10:07
  6.1.2020.

  Ukoliko ste odlučili da božićne praznike provedete u Nikšiću, portal Onogošt vam donosi ponudu kafića i hotela u našem gradu.

 • 16:14
  1.1.2020.

  Nikšićki pank bend Pankreas objavio je singl "Za vas".