Autor: onogost.me
Foto: Privatna arhiva
09:08
16.9.2021.

Dvije titule za Nikšićanku Ivanu Čupić

Nikšićanka Ivana Čupić godinama gradu uspješnu karijeru. Na nedavno održanom takmičenju Miss Freedom of the World u Sofiji odnijela je titulu Miss Freedom Balkan 2021, dok je u Atini, na Miss Tourism Planet takmičenju, proglašena za prvu titulu Miss Fashion Model.


Takmičenje u Atini, ističe, da je posebno jer je nakon dugogodišnje karijere konačno ponijela prvu titulu. Na pomenutom takmičenju bila je i jedina predstavnica naše zemlje.

U Sofiji za titulu najljepše takmičilo se 50 djevojaka iz raznih djelova svijeta. 

Pripreme su trajale skoro mjesec dana, a djevojke su imale priliku da posjete sve znamenitosti ovog grada.

„Takmičenje je u svom programu obuhvatalo i talent show kao i raznorazne televizijske emisije. Veliku zahvalnost dugujemo Shepjtim Zenelli, čovjeku koji nam je omogućio sve ovo i koji je od prvog dana bio tu za nas 24 časa. Moj izgled su danima krasile predivne  kreacije naše poznate modne kreatorke, Jelene Roganovic, dok sam u Atini nosila kreacije Lidije Burić “, priča dvadesetosmogodišnja Nikšićanka.

Trenutno, kaže, ima nekoliko ponuda za rad u inostranstvu. 

„Iza mene je dosta radan period, tako da ću sada u svojoj državi malo odmarati i kreirati dalje planove za posao“, dodaje ona.

U svijetu modelinga je skoro deset godina, a u isti je ušla sasvim slučajno. 

„Od malena sam jasno znala da će scena biti moj svijet, ali istovremeno, nisam znala precizno kakva scena. Nakon muzičke, plesne i kratko filmske scene uslijedila je pista i ostala je, do danas. Uvijek ističem da je manekenstvo moj poziv, dok su izbori za miss samo idealna prilika za putovanje i druženje. Ali ipak, kroz čitavo vrijeme koje sam u ovom poslu, prožimaju se izbori ljepote sa primamljivim destinacijama i uvijek mi bude teško da ih odbijem. Tako sam bila u dalekoj Kini gdje sam učestvovala na jednom od top pet takmičenja u svijetu Miss Model of the World, i baš tamo sam nosila kostime čuvene Victoria's secret kuće uz famozna krila sa Swarowski kristalima. Takođe, moram izdvojiti i World's next top model u prelijepom Bejrutu, gdje sam svoju Crnu Goru dovela na drugo mjesto“, kazala je Ivana.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 08:39
  6.8.2022.

  Dejan Milićević večeras od 2.45h zatvoriće 11. izdanje Lake festa koje se održava pod sloganom "Tradicija se nastavlja".

 • 08:29
  5.8.2022.

  I ovog ljeta nikšićka publika okupila se na dobro poznatom mjestu - prijatnom ambijentu Krupačkog jezera. Jedanaesto izdanje festivala na Krupcu, koji se ove godine održava pod sloganom "Tradicija se nastavlja" sinoć je otvorio  podgorički bend Vrpca.

 • 08:08
  4.8.2022.

  Jedanaesto izdanje Lake festa, najvećeg rok festivala počinje večeras i trajaće do subote, 6. avgusta. Ove godine festival se održava pod sloganom “Tradicija se nastavlja”, a otvoriće ga grupa Vrpca u 20 časova. 

 • 08:19
  3.8.2022.

  Među krupačkim topolama u četvrtak počinje Lake fest, trajaće tri dana, a organizatori su izašli i sa tehničkim informacijama.