D moll predstavlja Crnu Goru na Eurosongu

Grupa D mol pobijedila je na sinoć održanoj Monteviziji  i sa baladom "Heaven" predstavljaće Crnu Goru na 64. Eurosongu u Tel Avivu.


Ta grupa izvela je pjesmu na englesom jeziku "Heaven", kojoj je od stručnog žirija iz zemlje i inostranstva i gledalaca dobila najviše glasova.

Pored njih, na Monteviziji su se predstavila još četiri izvođača - Andrea Demirović sa autorskom pjesmom "Ja sam ti san", Monika Knezović sa kompozicijom "Nepogrješivo", Ivana Popović Martinović sa pjesmom "Nevinost" i Nina Petković sa numerom "Uzmi ili ostavi". 

 

 

D-mol čine Tamara Vujačić (16), Mirela Ljumić (17), Željko Vukčević (18) iz Podgorice, Ivana Obradović (18), Emel Franca (18) iz Bijelog Polja i Rizo Feratović (21) iz Gusinja.

Ovogodišnji Eurosong održaće se od 14. do 18. maja u Tel Avivu pod sloganom “Dare to dream” (“Usudi se da sanjaš”).

Ostale vijesti iz kategorije

 • 13:26
  17.5.2019.

  U Nikšiću će od 7. do 9. juna biti održan festival umjetnosti pod nazivom “Umjetnost nad sjenom” u organizaciji troje nikšićkih gimnazijalaca Milice Burić, Vuka Pekovića i Šćepana Popovića, uz podršku UNICEF-a, digitalizuj.me i Opštine Nikšić.

 • 11:43
  9.5.2019.

  Partibrejkers i Kanda, Kodža i Nebojša nova su imena jubilarnog, 10. Bedem festa.

 • 08:37
  9.5.2019.

  Želja da jednog dana javno nastupe sa svojim rok bendom, za šestoro gimnazijalaca uskoro bi trebalo da se ostvari. Iako različitih generacija, ljubitelji ovog zvuka okupili su se pod nazivom „Ne bilo rocka“. Danas ovaj šesterac se vrijedno priprema za takmičenje gimnazijskih bendova "Danilovgradation", koje će biti održano sjutra na platou pored rijeke Zete.

 • 14:40
  5.5.2019.

  Svjetski kup u latinoameričkim plesovima, pod pokroviteljstvom Svjetske Umjetničke Plesne Federacije (WADF) i Plesnog kluba “Jet Set” iz Podgorice prethodnih dana je po prvi put organizovan u Crnoj Gori.