D moll predstavlja Crnu Goru na Eurosongu

Grupa D mol pobijedila je na sinoć održanoj Monteviziji  i sa baladom "Heaven" predstavljaće Crnu Goru na 64. Eurosongu u Tel Avivu.


Ta grupa izvela je pjesmu na englesom jeziku "Heaven", kojoj je od stručnog žirija iz zemlje i inostranstva i gledalaca dobila najviše glasova.

Pored njih, na Monteviziji su se predstavila još četiri izvođača - Andrea Demirović sa autorskom pjesmom "Ja sam ti san", Monika Knezović sa kompozicijom "Nepogrješivo", Ivana Popović Martinović sa pjesmom "Nevinost" i Nina Petković sa numerom "Uzmi ili ostavi". 

 

 

D-mol čine Tamara Vujačić (16), Mirela Ljumić (17), Željko Vukčević (18) iz Podgorice, Ivana Obradović (18), Emel Franca (18) iz Bijelog Polja i Rizo Feratović (21) iz Gusinja.

Ovogodišnji Eurosong održaće se od 14. do 18. maja u Tel Avivu pod sloganom “Dare to dream” (“Usudi se da sanjaš”).

Ostale vijesti iz kategorije

 • 14:36
  21.3.2019.

  Lijepe djevojke su uvijek bile sinonim našeg grada, u šta se mogao uvjeriti svako ko je makar jednom prošao čuvenim nikšićkim korzom. Da je to stvarno tako potvrđeno je mnogo puta, pa i na nedavno održanom takmičenju za Mis zime, gdje su čak tri Nikšićanke osvojile nagrade, među kojima je bila i 21-godišnja Nina Vuković.

 • 15:20
  15.3.2019.

  Na trećoj regionalnoj muzičkoj konferenciji “Kontakt”, koja će se od 20 do 23. marta održati u Beogradu, pojaviće se predstavnici Bedem festa, čime će ujedno započeti kampanja jubilarnog desetog izdanja ovog festival pod nazivom “U susret jubileju”.

 • 08:14
  15.3.2019.

  Snow dance, festival koji Ski centar Vučje organizuje po peti put, počeće večeras, a posjetioce očekuje bogat zabavni program i promotivne cijene pića.

 • 19:12
  13.3.2019.

  Nakon evropskih i regionalnih pozornica, članovi zagrebačkog trija From Another Mother, na krilima uspjeha albuma “Eliptir”, dolaze u Nikšić, u okviru platforme Nikšićko rocks.