Autor: onogost.me
Foto: Ilustracija
11:04
1.6.2019.

“Crna Gora u ritmu Evrope”: Podržite predstavnike Nikšića

U Tivtu će se, uz direktan prenos na RTV Crne Gore, danas sa početkom u 17h održati finale najvećeg dječjeg muzičkog takmičenja u državi – “Crna Gora u ritmu Evrope”.


Opštinu Nikšić pjevanjem će predstaviti Nikolina Orbović, Alma Hodžić, Hajdana Glušica i Lara Baltić, a plesom Josipa Popović, Maja Perošević, Sara Nenezić, Anđela Milović, Mina Vukosavljević, Ana Gojković i Kristina Tešović.

Oni će ove sezone predstavljati ambasadu Italije sa pjesmom “Donna con te” Anne Oxe.

Na takmičenju se 12 zemalja Evrope i 12 opština i gradova Crne Gore bore za prvo mesto, koje će odrediti iz kojeg će se grada ili opštine u Crnoj Gori sljedeće godine održati ovaj najveći dečiji muzički spektakl u regionu.

Podržite naše predstavnike tako što ćete poslati poruku sljedeće sadržine:

PJESMA(razmak)09, pošaljite na broj 14741.

Glasanje za naše predstavnike počelo je 25. maja i traje sve do kraja televizijskog programa.

Sa jednog broja moguće je poslati neograničen broj poruka.

loading...

Ostale vijesti iz kategorije

 • 14:30
  11.10.2019.

  Nikšićka dizajnerka Kristina Mitrović svoju prvu modnu kolekciju predstaviće večeras i to pred publikom Serbia Fashion Week-a.

 • 10:04
  20.9.2019.

  Čim su počeli taktovi pjesme „Istine i laži“, kojom je otvorio koncert, vidjelo se da su nikšićka publika i poznati crnogorski pop pjevač Sergej Ćetković odavno na istim talasnim dužinama. Iako je Sergej pozvao publiku da zajedno s njim pjevaj pjesmu koju Nikšićani, kako reče, najviše vole, „Prokleta bila“, pokazalo se da oni vole sve njegove pjesme koje su zajedno sa njim pjevali.

 • 08:20
  20.9.2019.

  Koncertom Indire Forze i Alena Islamovića Crnogorska kulturna mreža večeras će obilježiti deceniju rada.

 • 08:09
  18.9.2019.

  Dan oslobođenja grada - 18. septembar, opština Nikšić će pored brojnih aktivnosti obilježiti i koncertom Sergeja Ćetkovića na Trgu Slobode.