Autor: onogost.me
Foto: Privatna arhiva
14:37
23.6.2019.

Budimpešta: Osam zlatnih medalja za Art Viva dance

Na juče završenom internacionalnom plesnom takmičenju “Freedom dance Budapest”, koje kroz ples promoviše kulturnu različitost, takmičarke "Art Viva dance"-a osvojile su osam prvih mjesta.


“Prvo mjesto u kategoriji children i junior, u tri solo discipline, osvojile su Jovićević Vasilisa, Lakićević Anja i Kadić Jelena. Na pobjednički tron zastavu Crne Gore iznijele su formacije i grupe u etno dance stilu. U kategoriji juniori dva prva mjesta osvojile su Elena Veličković, Andrea Perunović, Tijana Krivokapić, Kristina Marojević, Tara Jovanović, Jovana Vujović, Darja Niković, Anastasija Janković,Marija Sarić, Aleksandra Nikolić, Maša Vukotić, Jelena Kadić i Anđela Sakotić”, naveli su iz pomenutog plesnog kluba.

Najsjajnije odličje u kategoriji children osvojile su dva puta i Irina Veličković, Gorica Stanjević, Iva Memedović, Anđela Simović, Sara Papić, Zara Mrkić, Teodora Radulović, Andrea Vukotić, Mia Nikolić i Isidora Nikcević.

“Prezadovoljna sam. Ovo je novo priznanje za veliki rad i trud koji ulažemo stvarajući plesne čarolije. U svim kategorijama u izuzetno jakoj konkurenciji imamo šta da pokažemo”, kazala je Tanja Čolević, koreograf.

 

loading...

Ostale vijesti iz kategorije

 • 14:30
  11.10.2019.

  Nikšićka dizajnerka Kristina Mitrović svoju prvu modnu kolekciju predstaviće večeras i to pred publikom Serbia Fashion Week-a.

 • 10:04
  20.9.2019.

  Čim su počeli taktovi pjesme „Istine i laži“, kojom je otvorio koncert, vidjelo se da su nikšićka publika i poznati crnogorski pop pjevač Sergej Ćetković odavno na istim talasnim dužinama. Iako je Sergej pozvao publiku da zajedno s njim pjevaj pjesmu koju Nikšićani, kako reče, najviše vole, „Prokleta bila“, pokazalo se da oni vole sve njegove pjesme koje su zajedno sa njim pjevali.

 • 08:20
  20.9.2019.

  Koncertom Indire Forze i Alena Islamovića Crnogorska kulturna mreža večeras će obilježiti deceniju rada.

 • 08:09
  18.9.2019.

  Dan oslobođenja grada - 18. septembar, opština Nikšić će pored brojnih aktivnosti obilježiti i koncertom Sergeja Ćetkovića na Trgu Slobode.