Autor: onogost.me
Foto: Privatna arhiva
16:32
24.6.2019.

Bar: Tri prva mjesta za “Royal”

Nakon Jagodine, Plesni klub “Royal” nastavio je da niže uspjehe na domaćem terenu.


Na međunarodnom takmičenju u Baru, u grupnim kategorijama uzrasta Mini Kids osvojena su tri prva mjesta i to u disciplinama Latin Show, Street Show i Caribbean Show.

Hip hop solisti kluba ostvarili su, takođe, zapažene rezultate.

Elena Kankaraš  osvojila je peto mjesto među 25 solista u kategoriji juniora, dok je Arijana Kovačević u kategoriji djece bila četvrta od 29 solista. Milica Đurović  završila je na 12. mjestu u istoj kategoriji.

U kategoriji mini, Adrijana Batrićević bila je druga, a Bojana Dragićević četvrta među sedam solista.

 “Narednog vikenda naši najstariji takmičari zatvaraju plesnu sezonu na Balkanskom prvenstvu u Grčkoj, dok će se istog dana Anđela Milovć boriti za novčanu nagradu u finalu Pinkovih zvezda All talents”, najavili su iz “Royala”.

loading...

Ostale vijesti iz kategorije

 • 14:30
  11.10.2019.

  Nikšićka dizajnerka Kristina Mitrović svoju prvu modnu kolekciju predstaviće večeras i to pred publikom Serbia Fashion Week-a.

 • 10:04
  20.9.2019.

  Čim su počeli taktovi pjesme „Istine i laži“, kojom je otvorio koncert, vidjelo se da su nikšićka publika i poznati crnogorski pop pjevač Sergej Ćetković odavno na istim talasnim dužinama. Iako je Sergej pozvao publiku da zajedno s njim pjevaj pjesmu koju Nikšićani, kako reče, najviše vole, „Prokleta bila“, pokazalo se da oni vole sve njegove pjesme koje su zajedno sa njim pjevali.

 • 08:20
  20.9.2019.

  Koncertom Indire Forze i Alena Islamovića Crnogorska kulturna mreža večeras će obilježiti deceniju rada.

 • 08:09
  18.9.2019.

  Dan oslobođenja grada - 18. septembar, opština Nikšić će pored brojnih aktivnosti obilježiti i koncertom Sergeja Ćetkovića na Trgu Slobode.